Razveli se, a sada čekaju bebu! Uslikan poznati glumački par, u prvom planu njen trudnički stomak (FOTO)

04.02.2022

16:40

0

Autor: Marija Mitić

Još jedan detalj zapao je za oko prolaznicima

Razveli se, a sada čekaju bebu! Uslikan poznati glumački par, u prvom planu njen trudnički stomak (FOTO)
profimedia-0653543502 - Copyright Profimedia

Glumac Šaja Lebef i njegova izabranica Maja Got postaće roditelji. Ova vest dospela je medije nakon što su uslikani u šetnji ulicama Pasadene u Kaliforniji, a u prvi plan dospeo je glumičin trudnički stomačić.

Oni su krenuli u kupovinu stvari za bebu, koja će se roditi kroz par meseci. Ono što je bilo zanimljivo prolaznicima jesu papuče koje su oboje nosili i to preko soknica, a opšti utisak je i da je par bio u veoma lepom rasploženju.

Profimedia
Maja Got

Inače, Maja Got i Šaja Lebef venčali su se 2016. godine, ali su se 2018. godine razveli.

- Šaja i Maja su podneli zahtev za razvod. Rastava je prijateljska i svi detalji koji se odnose na brakorazvodnu parnicu ostaće privatni - rekao je tada njihov zastupnik, dok su glasine o pomirenju počele u aprilu 2020. godine, kada je Lebef viđen kako nosi venčani prsten, kao i Maja.

Šaja i Maja su se prvi put sreli tokom snimanja ostvarenja Larsa fon Triera "Nimfomanka: drugi deo", a Maja se kasnije i pojavila u muzičkom spotu koji je Lebef režirao, odnosno 2014. godine.

Profimedia
Maja Got i Šaja Lebef

Podsetimo, Šaja je tužila bivša partnerka FKA Tvigs 2020. godinee, zbog navodnog emocionalnog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja, dok je glumac sve te optužbe negirao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike