Lepa Brena o prevari: Priznala da li bi je oprostila, ali i šta je najbitnije u braku!

14.02.2022

16:43

0

Pevačica je već tri decenije u srećnoj zajednici, a otkrila je i recept za trajanje

Lepa Brena o prevari: Priznala da li bi je oprostila, ali i šta je najbitnije u braku!
lepa_brena_08092021_0039 (1) - Copyright ATAImages/ A.A.

Lepa Brena i Boba Živojinović su krajem prošle godine proslavili 30 godina bračnog života, a pevačica je sada otkrila recept za dugo trajanje, ali i iskreno priznala da li treba oprostiti prevaru.

Kako je istakla, ona je uvek znala da razlikuje ljubav od strasti.

- Kod racionalnih ljudi to ne predstavlja poteškoću. Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi, ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom - istakla je Brena u "Grand magazinu", pa dodala:

- Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako kaže, poverenje je najbitnije u braku, da bi opstao, a priznala je i da se Boba trudi da im nikad ne bude monotono.

- Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - istakla je pevačica.

Na pitanje da li treba oprostiti prevaru, kratko je odgovorila.

- Ako to ruinira psihički život, onda ne (ne treba oprostiti), a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol - kazala je pevačica, pa dodala:

- Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Brena je na kraju priznala da tek planira da ostvaruje svoje želje, te da je njen novi posao u pripremi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike