Estrada pod lupom 24sedam: Poznati između optužbi i opravdanja! (FOTO)

14.02.2022

07:00

0

Proteklu sedmicu obeležile su brojne drame

Estrada pod lupom 24sedam: Poznati između optužbi i opravdanja! (FOTO)
pregled soubiz 1302 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Od fudbalera, preko pevača, glumaca, voditelja... Tokom nedelje koju smo ispratili malo ko je mirovao. Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska JK, Katarina Živković ostala je bez javnog izvinjenja, Jasna Đuričić morala je da ispriča priču iza Instagram „priče" - a o svemu tome, 24sedam vas je blagovremeno i izveštavao. 

Oko diskvalifikacije Valeri Dimovske svakako se „podigla velika prašina", kao i lokacije koju je Severina odabrala za snimanje novog spota, dok je smrt rijaliti zvezde Anje Boronjek ostavila sve u potpunom šoku. 

Da nije sve tako sivo, međutim, pokazao je Bajaga - istakavši da je postao deda, a zatim i Sloba Radanović, koji je posle selidbe rešio da kruniše svoju vezu brakom. Strane zvezde Kajli Džener i Ešli Grejem, sa druge strane, obradovale su fanove pošto su otkrile imena svojih sinova. 

Zabrana je istekla

Na samom početku protekle sedmice poput bombe odjeknula je vest da je fudbaleru Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska supruzi i pevačici Jeleni Karleuši. Naime, on je nakon drame koja se u njihovom domu odvila na Božić bio saslušan, pa mu je najpre bila izrečena zabrana od 48 sati. Zatim je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana.

Duško Tošić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pevačica je, podsećanja radi, prijavila supruga za porodično nasilje, pošto ju je 7. januara navodno prvo pljunuo, a onda i udario. JK se akonto toga nije javno oglašavala, dok je Tošić sve oštro negirao.

Diskvalifikovana!

Valeri Dimovska iz tima Đorđa Davida diskvalifikovana je iz talent-šoua „Zvezde Granda" pošto se nije pojavila na poslednjem snimanju emisije. Pravila u „Grandu“ su svima poznata, pa je ovaj izostanak dvadesetčetvorogodišnjakinju - koštao mesta. Prema medijskim napisima, međutim, nju to nije mnogo iznenadilo u već se sprema za iduću sezonu.

 

 

- Bila sam bolesna kada se snimao treći krug i zato sam diskvalifikovana, jer nisam mogla da se pojavim na snimanju. Sledeće godine ću se prijaviti opet - objasnila je Valeri za „Nema zabranjenih“.

Kaća : Sanja

Živkovićeva je, obrazloživši svoju stranu priče posle velikog skandala u „Magazinu In", zatražila od Marinkovićeve javno izvinjenje. Međutim, umesto toga i posle brojnih poruka podrške, prašina se podigla još više pošto je saopštila kako je „upravo saznala da je zabranjena na Pinku".

Katarina Živković Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
 

Redakcija 24sedam pokušala je da povodom okršaja sa Katarinom Živković stupi u kontakt sa Sanjom Marinković, međutim, ona nas je uputila na PR službu Pink televizije. Ipak, ni njihov odgovor nije stigao do objavljivanja OVOG teksta, na pitanja kako komentarišu voditeljkin incident sa pevačicom, te da li je ona zaista zabranjena na ovoj televiziji.

„Nisam bila zlostavljana!"

Glumica Jasna Đuričić našla se u fokusu prošle nedelje - pruživši podršku žrtvama nasilja u okviru kampanje pod haštagom #NisamPrijavila. Naime, pošto je pročitala tvit jedne od nesrećnih žena došlo je do zabune... Pojedinci su pomislili da ona priča u svoje ime, pa je zato morala da nastavi svoju Instagram priču.

Jasna Đuričić Printscreen Instagram/JasnaĐuričić
 

- Nisam ja bila zlostavljana. Pročitala sam tvit i pružila podršku ženama, prateći inicijativu Milene Predić - istakla je bila na pomenutoj društvenoj mreži.

Posle selidbe - svadba!

Jelena Đuričić i Sloba Radanović preselili su se s Novog Beograda na Palilulu, u novi stan, a prema rečima tamošnjih komšija - par je i te kako ljubazan, ona vreme uglavnom provodi s decom i žurke još nisu pravili, pisao je „Kurir".

Ubrzo zatim, prema saznanjima 24sedam, došao je red na svadbu! Pevač je, prema rečima našeg insajdera, sve u strogoj tajnosti organizovao. Sudbonosno „da" drugi put će izgovoriti u manastiru na Zlataru na Dan zaljubljenih, 14. februara tekuće godine.

Sloba Radanović sa Jelenom Đuričanin ATAI/Antonio Ahel
 

Severina, sram te bilo!

Pošto su fotografije pevačice koja izlazi iz lokala u Beton hali posle 14 sati snimanja novog spota obišle region, građani Hrvatske posebno su burno odreagovali. Njima nikako nije bilo pravo što je boravila „svega nekoliko desetina metara od mesta na kom je krajem decembra nestao Matej Periš" i to su joj oštro zamerili.

Putem interneta su ostavljali poruke kako ih je sramota što je ona iz Hrvatske, da nema obraza i morala, pitali se čak i da nema kakav poremećaj pa i poslovno i privatno „stalno vuče sulude poteze"...

Severinini sugrađani napali pevačicu, Printscreen
 

Bajaga posao deda!

Momčilo Bajagić Bajaga potvrdio je za „Novosti" da se ostvario u novoj životnoj ulozi. Supruga njegovog sina Marka porila se, inače, 27. decembra. Par je dobio ćerku kojoj je dao ime Sara.

- Imam lepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao deda, nego, jednostavno, izbegavam da pričam o privatnom životu - rokomentarisao je zatim roker.

Momčilo Bajagić Bajaga ATA Images
 

Ugušila se u snu

Anja Boronjek, koju mnogi pamte iz rijalitija „Ljubav na selu", preminula je sredinom protekle nedelje, brujali su mediji. Njena, kao i smrt njenog prijatelja Tihomira Kmezića, nema koga nije potresla, pošto se saznalo da su pronađeni mrtvi u njegovoj porodičnoj kući. Sumnja se da ih je ugušio ugljen-monoksid iz peći na pelet.

Anja Boronjek Printscreen Youtube/ Josip MaSamoJosip
 

Kajli izabrala ime za sina!

Mlada Dženerova drugi put se ostvarila u ulozi majke, a krajem protekle nedelje je putem svog Instagrama saopštila da mu je dala ime - Vulf. „Wolf" se, inače, prevodi kao „vuk", a verzija na srpskom i te kako je popularna.

Kajli Džener Instagram screenshot / kyliejenner
 

Podsećanja radi, legenda o muškom ličnom imenu Vuk potiče iz verovanja koje se prenosilo sa kolena na koleno, a prema kome su „veštice i druga zla mitska bića ubijale novorođenu mušku decu". Kako bi ih zaštitile, majke su svojim novorođenim sinovima davale ime po divljoj životinji vuku, koji je trebalo da „zastraši" zle sile i da zaštiti decu od umiranja ili od obolevanja od smrtonosnih bolesti.

Prva fotografija Ešli Grejem sa naslednicima

Poznata plus sajz manekenka predstavila je svetu blizance, kao po obećanju posle porođaja, te istakla kako ih je nazvala Malakaj i Roman.

- Dečaci su mi najveći učitelji i podsetnici da mogu sve. Ovo nije bilo lako, ali se isplatilo. Još uvek ne mogu da verujem da imam troje dece. Sad jedva čekam da podelim sa vama moj porođaj i sve što je posle došlo. Uskoro! - zaintrigirala je zatim srećna majka na Instagramu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike