Lukas bez pardona o neprijateljima, Evroviziji, zdravlju: Kada umrem nek me bace lavovima, a sada neka me puste da živim

12.02.2022

21:44

1

Autor: Marija Mitić

Pevač je ubeđen da mnogi jedva čekaju njegovu smrt

Lukas bez pardona o neprijateljima, Evroviziji, zdravlju: Kada umrem nek me bace lavovima, a sada neka me puste da živim
aca lukas sivacki - Copyright Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački

Aca Lukas jedan je od takmičara koji će se ove godine na festivalu Beovizija boriti za predstavljanje naše zemlje u Italiji, na prestižnom festivalu Evrosong. Kako kaže, ne sumnja u sebe, a nikoga od pevača koji će učestvovati pored njega ne vidi kao konkurenciju.

- Nemam ja konkurenciju, niti mislim da sam nekome konkurencija. Stvar je trenutka i kako će taj dan da ti bude. Mada po nekim parametrima, pričamo realno, ne pričam prepotentno, da bih ja imao najveće šanse da dobijem dosta poena od tih naših bivših republika što nije bio zabeležen slučaj poslednjih godina - kaže pevač koji se osvrće na komentare da će "izgubiti" na Beoviziji, odnosno Evroviziji, ako do tog nastupa dođe, kao i na reakcije prijatelja kada su shvatili da će se takmičiti na Izboru za Pesmu Evrovizije.

Antonio Ahel/ATAImages
Aca Lukas

- Nemoj da misliš da su to reakcije podrške. Neki kažu da sam lud i da mnogo rizikujem. Idem na nastup kao da je nastup. Tako sam se usudio da odem na "Grandov" festival pa sam pobedio, a sve su klinci bili. Ima komentara koji idu do te mere da ću izgubiti, a ja ne znam sta da izgubim. Ja ne učestvujem u nekim zakulisnim radnjama, energije na sceni neće manjkati. Nemam strah. Mislim da valja.

- Ja sam svestan da najviše od svih mogu ja da izgubim, a najmanje da dobijem. Prijavio sam se da bih napravio nešto van svoje karijere, za svoju zemlju. Nemam ličnih ambicija, napravio sam u životu to što sam napravio - dovoljno. Uvek može više, a ovo je iz patriotskih razloga. Toliko sam se dičio našim fudbalerima, sportistima i uvek se pitam kako je lep osećaj kada nesto uradiš za svoju zemlju, i to je jedina moja ambicija, da i ja osetim tako nešto ako za to budem imao priliku. To bih voleo da doživim, bila bi mi čast - iskreno priča Lukas za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Kako je pre nekog vremena bio lošijeg zdravstvenog stanja, te na nekoliko dana završio i u bolnici, Aleksandar otkriva da li se otarasio loših navika te više pažnje posvetio svom zdravlju.

 - Malo sam bio na pregledima, boleo me želudac, jetra, ali sam definitivno prestao da pijem. Imao sam gorušicu i kiselinu i sad je sve u redu. Ljudi se varaju ako misle da vodim računa o zdravlju, ali nije tako. Jedem voće. Šta znači zdravo se hraniti? Da jedem ko kanarinac one žitarice? To? E, nek se tako hrane drugi. Više ne jedem jagnjetinu, ali bareno povrće jedem.

- Kad mi kažu oni koji su stručni za to mogu da se manem čega hoćeš. Pre mesec dana su mi rekli da se manem alkohola i nisam popio kap. Kad mi budu rekli da se manem nečega drugog i toga ću da se manem. I žena da mi kažu da se manem i to ću da poslušam. Samo što to nije zabeleženo u praksi.

Antonio Ahel/ATAImages
Aca Lukas

Pevač je pomalo i ogorčeno prokomentarisao tuđu "zabrinutost" za njegovo zdravlje.

- Vidim sve niz noge koliko se zabrinuše. Bilo je ne mogu da kažem, ali i dosta onih koji su me sahranili. Sad im je bila prilika. Dobro, mislim njima će se želja svakako ispuniti, ali to neće doživeti, na njihovu žalost. Svima koji mi žele smrt ću se isp*šati na grobu.

- Ima ih koji to tako zdušno prognoziraju i jedva čekaju. Poručujem im da će im se želja ispuniti, ali posle njih. Tako da ću imati priliku da im izuriniram na grob - kaže pevač koji dodaje da bi "svet bez njega bio besmislen".

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Lukas je takođe u svom stilu prokomentarisao i šta bi želeo da se dogodi sa njegovim telom kada umre.

- Što se mene tiče, ne mora niko da mi dođe na sahranu. Kad umrem možete da me bacite u kantu za đubre, isecite me na komade i stavite u zamrzivač. Tako da možete da me bacite u more, bacite lavovima. Al to kad umrem, a dok sam živ, terajte se u pi.ku materinu, pustite me da živim ko čovek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike