Poslušajte pesmu kojom će se Aca Lukas predstaviti na Beoviziji: "Oskar" oduševio publiku (VIDEO)

08.02.2022

14:42

6

Autor: Marija Mitić

Ispod ove numere na Jutjubu već se nižu pozitivni komentari

Poslušajte pesmu kojom će se Aca Lukas predstaviti na Beoviziji: "Oskar" oduševio publiku (VIDEO)
lukas - Copyright Printscreen Youtube/ AcaLukas

Nova pesma Ace Lukasa, koja će se takmičiti na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, upravo je objavljena. Pevač je ubeđen da će baš on odneti pobedu i predstavljati našu zemlju na Evrosongu u Italiji, što je u više navrata isticao u javnosti, a sam naziv numere "Oskar" -  to i obećava.

Kompoziciju za Lukasovu takmičarsku pesmu pisao je Saša Nikolić zajedno sa Acinim menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem, dok kompoziciju pored Nikolića potpisuje i Mirjana Mijatović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Ispod pesme "Oskar" već se uveliko nižu pozitivni komentari od strane korisnika koji navijaju da upravo Lukas ove godine pokori Beoviziju.

 - Najlepša pesma od svih u konkurenciji za Pesmu Evrovizije, bravo kralju, - Odlična! Čuje se emocija i naravno Acin savršen glas, - Brutalno - samo su neki od komentara.

Inače, Aca Lukas je ubeđen da će ove godine odneti pobedu na Beoviziji, jer je, kako kaže, pesma "Oskar", najbolja koju je snimio u karijeri.

- Meni niko ne može da garantuje da ću biti pobednik, ali sam siguran da će se to na kraju desiti. Spremio sam strašno dobru pesmu sa timom saradnika, gde će publika moći da čuje i simfonijski orkestar. Numera vuče na rok, ali ima pomešanih žanrova. Toliko sam hitova imao u svom životu, ali ovu pesmu kad sam čuo, mogu slobodno reći da je jedna od najboljih u mojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je ranije Lukas za Blic.

Od 36 kompozicija koje će učestvovati na ovogodišnjoj Beoviziji, za sada se, sa najvećim brojem pregleda na Jutjub platformi izdvojila upravo pesme Ace Lukasa, ali i nekoliko drugih izvođača poput Angelline, Tijane Dapčević i drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike