Grupa "Twins" obmanula javnost, Neša i Manuela zapravo nisu blizanci: Pevač otkrio zašto je došao na ovu ideju za ime benda

12.02.2022

19:42

0

Autor: Marija Mitić

Između brata i sestre je zapravo dve godine razlike

Grupa "Twins" obmanula javnost, Neša i Manuela zapravo nisu blizanci: Pevač otkrio zašto je došao na ovu ideju za ime benda
twins - Copyright Printscreen Youtube/twinsmusic

Grupu "Twins", koja je bila jedna od najpopularnijih tokom devedesetih godina prošlog veka, činili su brat i sestra Nebojša Kostrešević i Manuela Đurović. Kako naziv grupe na engleskom ima značenje "blizanci", Manuela i Neša su se tako i predstavljali u javnosti, te je javnost do nedavno bila u obmani.

Pevač i pevačica zapravo nisu blizanci, između njih je dve godine razlike. Neša je nedavno u emisiji "Šaranova radionica" priznao zašto su se oni predstavljali kao blizanci, pa i u estradne vode uplovili pod ovim pesudonimom.

 

 

- Skoro pa i jesmo blizanci, ali kada sam ja napunio 18 godina prestali smo da budemo. Naime, ja sam se udvarao Manuelinim drugaricama, a pošto sam bio klinac za njih, dve godine mlađi, onda sam pričao da smo blizanci - kroz smeh je rekao pevač svojevremeno.

Manuela i Nebojša Kostrešević, „Dobro jutro Srbijo" screenshot
Grupa Twins

Podsetimo, Manuela Đurović i Nebojša Kostrešević su se posle devet studijskih albuma povukli iz javnosti i posvetili privatnim životima u rodnoj Švajcarskoj. Nebojša je i dalje ostao veran muzici, ali van scene, oprobao se u producentskim vodama. Sa druge strane, Manuela se udala i sa svojim suprugom otpočela biznis vezan za jednu osiguravajuću kompaniju.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike