Sve smo spremili: Manuela i Neša „Twins" jedva čekaju da se ponovo late mikrofona!

17.05.2021

15:49

0

Brojni pevači se, polako ali sigurno, pripremaju za prve nastupe posle i više od godinu i po dana pauze nastale zbog pandemije koronavirusa, pa tako i čuveni

Sve smo spremili: Manuela i Neša „Twins" jedva čekaju da se ponovo late mikrofona!
Copyright Manuela i Nebojša Kostrešević, „Dobro jutro Srbijo" screenshot

Manuela i Nebojša Kostrešević, koji čine poznatu grupu „Twins“, uključili su se u jednu emisiju putem video poziva, pa otkrili kakve sada poslovne planove kuju, pošto se i njihove brojne kolege sa scene spremaju „da prekinu” pauzu nastalu usled pandemije koronavirusa.

Pročitajte još:

– Mi smo u martu prošle godine izbacili pesmu i svakih mesec dana imamo nove pesme – počeo je Neša, a Manuela se nadovezala: Nema više šaljivih pesama, pesme su malo ozbiljnije, ali ima i onih sa dobrim ritmom, basom, dobrom produkcijom, to je nama veoma bitno – ispričala je ona u „Pulsu Srije”, nakon čega je pevač nastavio: Izbacili smo „Plavi slon” drugi deo, spominje se današnja situacija, šteta što ne rade diskoteke da ljudi mogu to malo da čuju.

Kad je duo u pitanju – sve je spremno za trenutak kada će se ponovo latiti mikofona.

– Nedostaje mladost i ta energija devedesetih godina, ali se i vraćaju tako da smo mi tu da to ispratimo – ističe Manuela, dok Neša otkriva šta i šta još nude.

– Sve smo spremili, imamo puno pesama, uradili smo jedan miks, ubacili smo i nekih novih pesama koje su aktuelne u današnje vreme. Ponuđeno je i za mlađe i starije – zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike