Mia Borisavljević predstavila majku i jasno je od koga je nasledila lepotu ali i talenat za muziku (FOTO)

12.02.2022

18:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicina mama Lidija otkrila je kakva je njena ćerka bila kao dete, kao i kako reaguje na novinske natpise o njoj

Mia Borisavljević predstavila majku i jasno je od koga je nasledila lepotu ali i talenat za muziku (FOTO)
mll - Copyright Printscreen RTVPink

Pevačica Mia Borisavljević u današnjoj emisiji "Magazin In", došla je u pratnji majke Lidije, čijim je pojavljivanjem odmah postalo jasno od koga je pevačica nasledila lepotu.

Nešto više o Lidijinom životu otkrile su majka i ćerka, dok je Mia takođe otkrila da se njena majka  bavila muzikom, odnosno da je bila deo kulturno - umetničkog ansambla. Osim toga, svojevremeno je učestvovala i na izboru za mis.

Printscreen RTVPink
Mia Borisavljević sa majkom

- Moja majka je dugo igrala u kulturno-umetničkom društvu. Takođe je učestvovala i na izboru za mis, gde je imala svoju tačku. Naime, ona je igrala ''Srbiju'' u narodnoj nošnji, i pored svih tih manekenki u trikoima majka je bila u narodnoj nošnji i opancima - ispričala je pevačica dok se mama Lidija zatim prisetila kakva je Mia bila kao dete.

- Mia je bila sportski tim, muškobanjasta, majice, farmerke. Dugo je bila dečak, tek kasnije je došlo zaljubljivanje. Zaljubi se dečak, dovede ga kući, oni se toliko zaljube u nju, posle meni plaču, hoće da se ubiju - objasnila je Lidija kroz smeh.

Printscreen RTVPink
Mia Borisavljević sa majkom

 - Imala sam drugove, bila sam posvećena drugovima, a oni su se zaljubljivali za bezveze... Onda je to problem, zamisli dođe ti dete od 15 godina i kaže ti da hoće da se ubije - priča Mija u pomenutoj emisiji, dok se zatim Lidija osvrće na novinske natpise o ćerki.

- To boli, ali kako ja iza kamera i novinskih natpisa da dokažem. Ja verujem u svoje dete, to je put koji moramo proći, digneš glavu, narod je čudo, svašta daju sebi za pravo da pitaju, mada više iza leđa nego da vam u lice kažu. Ali to postane beznačajno, bitno je da mi kao roditelji gledamo kako ona napreduje i stasava u to što želi - zaključila je Mijina majka Lidija.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike