Jasna Đuričić nije bila žrtva nasilja: Samo sam im pružila podršku

08.02.2022

14:59

0

Autor: Marija Mitić

Iako su mnogi pomislili da je glumica izrekla sopstveno priznanje o nasilju juče na Instagramu, ona je zapravo samo čitala tvit jedne anonimne žrtve

Jasna Đuričić nije bila žrtva nasilja: Samo sam im pružila podršku
HEROJI RADNIČKE KLASE - Boris Isaković_Foto Altertise produkcija (2) - Copyright Jasna Đuričić u filmu "Heroji radničke klase" Promo/Altertise produkcija

Mnogi glumci podržali su kampanju pod heštegom #NisamPrijavila na društvenim mrežama, žrtava nasilja koje su smogle snage te o ovim zlodelilama govorile javno, odnosno na internetu. Srpski glumci su tako došli na ideju da osveste javnost čitajući pojedine tvitove na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Upravo zbog toga prošle večeri došlo je do zabune, kada su mediji objavili da je glumica Jasna Đuričić žrtva nasilja. Jasna je zapravo samo podržala ovaj pokret, te objavu anonimne devojke pročitala u okviru video snimka na svom Instagram profilu.

Printscreen Instagram/JasnaĐuričić
Jasna Đuričić

 - Nisam prijavila jer me je bilo sramota. Sada me je sramota što me je bilo sramota. Mučno mi je da čitam sve ovo, jer kao da prolazim sve ponovo. Svaka čast onima koji govore, jer znam koliko hrabrosti treba za to. Sve su to mali koraci ka jednoj velikoj slobodi, da se kaže - rekla je glumica na Instagram storiju zapravo citirajući priznanje jedne žrtve.

- Nisam ja bila zlostavljana. Pročitala sam tvit i pružila podršku ženama, prateći inicijativu Milene Predić - objavila je glumica danas na pomenutoj mreži i tako razjasnila javnosti o čemu se zapravo radi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike