Anja Alač, bez dlake na jeziku: Objasnila zašto njena majka Vesna ne čuva unuka, pa otkrila kad će svadba!

06.02.2022

21:01

0

Mlada glumica se u jednoj od najlepših životnih uloga ostvarila pre svega nekoliko meseci i smatra da za dete u ovom periodu i ne treba da radi „baka servis"...

Anja Alač, bez dlake na jeziku: Objasnila zašto njena majka Vesna ne čuva unuka, pa otkrila kad će svadba!
Vesna Čipčić i Anja Alač - Copyright Miroslav Milic/ATAImages

Anja Alač i Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, pre oko četiri meseca postali su roditelji dečaka Alekseja. Uloga majke je za nju nedvosmisleno najvažnija u životu i gotovo sve vreme provodi sa naslednikom, te smatra da tako i treba da bude - a ne da ga čuvaju bake.

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan, ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - počela je Anja za „Blic", ujedno i objasnivši koliko se mami Vesni Čipčić okreće za savete, te da li i kako u njenoj porodici radi „baka servis".

- Samostalna sam što se toga tiče. Nisam za to da dete čuvaju bake i žene dok je mali. U ovom periodu mu je majka potrebna i zbog toga sam stalno sa njim - naglašava ona.

Svadbe će biti iduće godine!

Prošlog meseca, podsećanja radi, posetioci Ateljea 212 su prisustvovali najromantičnijoj prosidbi o kojoj se i dalje priča - Anjin izabranik Andrej je, inače, poznatu glumicu zaprosio na sceni dok je pevala u novogodišnjoj predstavi „Brod plovi za Beograd”.

- Priznajem da je to bilo veliko iznenađenje. Svi me pitaju kada planiramo svadbu. Biće to sledeće godine - priznaje ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike