Baja Mali Knindža je potrošio na hiljade evra da bi odškolovao decu, a jedna njegova ćerka je teniserka (FOTO)

08.02.2022 | 14:10

Pajčinova ćerka je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi, a poslednjih godina nastupala je za Union Buldogse

Copyright Baja Mali Knindža, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža ponosni je otac šestoro dece, koje se trudi da izvede na pravi put. Onima najmlađima je obezbedio najbolje uslove, a stariji naslednici već čvrstim korakom idu do zvezda. 

Ono što malo ko zna, jeste da je njegova srednja ćerka Ljiljana Pajčin teniserka. Godinama se bavi belim sportom i živi na relaciji SAD-Srbija, a u Americi je završila i studije. 

Pajčinova ćerka je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi, poslednjih godina nastupala je za Union Buldogse, a kako stvari stoje, vrlo je moguće da joj tenis uskoro postane glavna profesija.

 

 

Na Instagramu je veoma aktivna, a broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži za sada je oko 16.000. Osim fotografija na kojima se vidi da je predana ovom sportu, tu su i objave sa raznih egzotičnih destinacija. Komentari mnogih su da je Ljiljana i te kako zgodina i da je prava lepotica. 

 

 

Pevač ima tri ćerke i tri sina, a kako je objasnio roditeljstvo ga je promenilo i uvek se trudio da im obezbedi samo najbolje. 

- Promenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro dece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mesečno. I eto, opet nigde nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dve, tri godine. Pre nisam imao vremena mnogo za decu, pogotovo za ove starije - rekao je Baja Mali Knindža svojevremeno i dodao da je ponosan što su njegovi naslednici već pronašli svoj put. 

 

 

- Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična, to mi je najmlađa ćerka.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam