Kostovku je višak kilograma oterao u očaj! Pevačica dobila novi jelovnik: Za dobru liniju pala ozbiljna odricanja!

24.11.2021

16:29

0

Nutricionista joj je i te kako pomogao, a morala je i da promeni neke navike...

Kostovku je višak kilograma oterao u očaj! Pevačica dobila novi jelovnik: Za dobru liniju pala ozbiljna odricanja!
Jelena Kostov ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tokom pandemije koronavirusa, Jelena Kostov uživala je u hrani, ali se manje kretala. Iz tog razloga, počeo je da je muči višak kilograma kog se jedva otresla. Osim pojedinih navika koje je morala sama da promeni, u pomoć je zvala i nutricionistu, koji joj je predstavio i novi režim ishrane.

- Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Koka-kolu sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio - počela je pevačica u razgovoru s domaćim medijima, pa dodala kako su poslednje dve godine posebno uticale na to da počne da se goji. 

 

 

To mi je bilo katastrofa!

- Živela sam 200 na sat zbog posla kojim se bavim. Kada sam postala majka, bila sam i zbog sina hiperaktivna. Međutim, zbog korone sam se zatvorila u kuću, imala sam sve manje nastupa i samo sam jela. Dešavalo mi se da ustanem u tri ujutru da jedem čokoladu! Tako sam se ugojila tri kilograma. Meni je to bilo katastrofa, iako mnogi misle da nije strašno. Bila sam nezadovoljna kad god bih se pogledala u ogledalo - piznala je zatim „Informeru", pa otkrila kako je odlučila da pozove nutricionistu i reši se loših navika.

- Bilo mi je teško, nisam mogla da se „otkačim" od slatkiša. Ne pušim, ne pijem alkohol, ali je zato moj porok bila koka-kola. Uspela sam da se skinem sa nje, ali sam se opet vratila! Po jelovniku morala sam da jedem na tri i po sata. Pila sam dve do tri litre tečnosti dnevno - vodu, čaj, limunadu... U početku mi se voda nije pila, jer sam je ranije slabo konzumirala, ali sam se posle navikla. Prestala sam da jedem testeninu i začinjena jela, slatkiše sam znatno smanjila - nabrajala je ona.

 

 

Navike

- Ležem i ustajem rano, što je veoma bitno za zdravlje i imunitet. Pošto sam od početka pandemije imala više slobodnog vremena, uvidela sam u čemu grešim i zašto sam stalno umorna i neispavana. Otkako ležem ranije, budim se srećna, zdrava, nasmejana... Spremnija sam za pešačenje i sa lakoćom obavljam sve obaveze. Nemam više nikakve tegobe. Ranije me je glava stalno bolela, ali to više nije slučaj otkako ne čačkam telefon pre spavanja i ujutru čim otvorim oči - zaključila je pevačica.

Jelovnik Jelene Kostov

Doručak

- Sendvič sa integralnim hlebom, ćurećim prsima i zelenom salatom.

Ručak

- Pileće belo meso i kupus salata.

Večera

- Četiri belanceta sa salatom.

Trik savet

- Kada ste gladni, popijte limunadu, ceđeni sok, čaj ili uzmite neku voćku. Nikako nemojte jesti grickalice - istakla je.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike