Objavljena lažna vest da je Jovana Jeremić poginula: Voditeljka potresena!

03.02.2022

10:31

0

Autor: Marija Mitić

Iako u prvi mah ovakve stvari nekome mogu delovati tek kao neumesna šala, stvar je izuzetno delikatna i ozbiljna

Objavljena lažna vest da je Jovana Jeremić poginula: Voditeljka potresena!
jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0040 - Copyright ATAImages/ A. H.

Na jednoj stranici na društvenim mrežama objavljena je lažna vest da je voditeljka Jovana Jeremić poginula, što je šokiralo mnoge! Naime, pojavio se snimak sa naslovom - "Prekid programa. Poginula Jovana Jeremić, upravo javljene užasne vesti"!

Iako u prvi mah ovakve stvari nekome mogu delovati tek kao neumesna šala, stvar je izuzetno delikatna i ozbiljna, a i sama voditeljka okarakterisala je ovaj postupak kao užasan i bizaran.

- Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na YouTubeu ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu - počela je vidno revoltirana voditeljka, a zatim je uputila jasnu poruku svima onima koji se bave ovakvim stvarima.

 

 

- Za sve one koji mi ovo rade, poruka: ja sam noćna mora koja vas neće proći. Probudite se sto pre zato sami! 40godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj zivot tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona - poručila je Jeremićeva u svom stilu za Blic.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike