Gde je nestala Katarina Jovanović iz "Zvezda Granda"? Karleuša joj bila mentor, glasom je "lomila" sve pred sobom, a onda...

02.02.2022

19:45

0

Mnogi su joj predviđali veliku muzičku karijeru

Gde je nestala Katarina Jovanović iz "Zvezda Granda"? Karleuša joj bila mentor, glasom je "lomila" sve pred sobom, a onda...
katarina jovanovic - Copyright Instagram printscreen/ katarinajovanovickaca

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" iznedrilo je sijaset dobrih pevača, a u sezoni "2018/2019" na scenu je stala i Katarina Jovanović.

Specifičnog šarma, neverovatne jačine i boje glasa, Katarina nema koga nije oduševila svojom izvedbom. 

Tada je završila u ekipi Jelene Karleuše koja joj je bila mentor i stigla je čak do finala. 

U jednoj od emisija ova Kruševljanka nije dobila najpozitivnije komentare, bila je na ivici suza, ali nije želela da otkrije šta se dogodilo.

Jelena je, nešto kasnije, otkrila da je Katarini preminuo tata, te da je ona nastavila da se takmiči zbog njega jer je on imao želju da vidi ćerku borbenu i uspešnu.

Nakon završetka takmičenja, Bane Opačić je uradio pesmu za Katarinu, koja je svetlost dana ugledala pre skoro dve godine. Međutim, od tada, čini se, Katarine kao da nema nigde.

Ako je sudeći po njenom nalogu na društvenoj mreži Instagram, ona nije previše ni tu aktivna, a nije objavljivala ni snimke sa nastupa, što obično njene kolege rade.

Da li je ovo znak da je Katarina rešila da se povuče ili se samo priprema za veliki povratnički trenutak ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike