Luka Raco o svom ljubavnom statusu i devojkama: Postale su mnogo opuštenije i slobodnije

01.02.2022

11:55

1

Autor: Marija Mitić

Iako glumac važi za mačo muškarca, ni suze ni emocije mu nisu strane

Luka Raco o svom ljubavnom statusu i devojkama: Postale su mnogo opuštenije i slobodnije
Luka Raco - Copyright ATAImages/ M.M.

Jedna od zvezda serije "Igra sudbine", mladi zavodnik Luka Raco, važi za mačo muškarca, no ipak, ni suze ni emocije mu nisu strane. 

Ono što mu je poslednji put nagnalo suze na oči bile su upravo informacije o seriji koje su ga pogodile, a koje su se ubrzo, na njegovu sreću, i promenile.

- Poslednji put sam zaplakao u novembru prošle godine kada su nam saopštili da prekidamo sa snimanjem serije i da pada poslednja klapa - kaže Luka, međutim, scenaristi su ipak odlučili da nastave sa snimanjem ove hit serije u kojoj on tumači Aleksu.

ATAImages/M. M.
Luka Raco

Koliko on i njegov lik imaju sličnosti, kao i šta ćemo gledati u narednim epizodama, Luka otkriva za Informer.

- Biće velikih promena u seriji i što se mog lika tiče i ja sam se iznenadio kada sam pročitao scenario. Sa dosta glavnih likova u seriji će se desiti drastične životne promene. Voleo bih da sam sličan mom junaku kojeg igram, jer je Aleksa idealan muškarac, a danas niko nije savršen. Trudim se da naučim nešto od njega i da primenim u privatnom životu.

Promo/Ninoslav Stojanović/Studio Say Cheese
Luka Raco

Iako važi za jednog od najpoželjnijih glumaca sa naše scene, Luka je trenutno sam, a priznaje da se devojke ne libe udvaranja, kao nekada.

- Nemam devojku, ništa se u vezi s tim nije se promenilo. Devojke su danas postale opuštenije i slobodnije i znaju da naprave prvi korak.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike