Radimo na sledećem nasledniku: Veljko i Bogdana planiraju proširenje porodice

09.05.2021

10:23 >> 10:28

0

Autor: D. Božović

Bokser se posvetio treninzima kako bi bio što bolji u ringu, a njegova supruga obavlja posao domaćice, dok im oko čuvanja sina pomažu roditelji

Radimo na sledećem nasledniku: Veljko i Bogdana planiraju proširenje porodice
Copyright ATAImages/ M. M.

Srpski bokser, Veljko Ražnatović svakodnevno vežba kako bi bio u odličnoj formi za predstojeći meč, a tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Prva otkrio je kako se njegova porodica nosi sa poslom kojim se bavi, ali i da planira proširenje porodice.

Osim toga, Ražnatović se osvrnuo i na to da živi veoma povučeno u Titulu, da trenira dva puta dnevno, a kada uđe u ring plaši se samo da ne izgubi od protivnika.

– Mene niko godinama nije video. Ludak sam, živim sa svojim kerovima, imam 30 pasa kod mene kući. Ljubimo se u usta, valjamo se po travi – rekao je on i dodao da se plaši poraza.

Veljko Ražnatović Foto:24sedam, Katarina Mihajlović

– Plaši me da neću opravdati svoja očekivanja. Plašim se boga i poraza, sve ću uraditi da nikada ne budem poražen. Poraz nikada nije bio opcija.

Cela porodica, Ražnatovića redovno podri na mečevima, a sada je on otkrio šta mu majka Ceca, sestra Anastasija i tetka Lidija Ocokolić kažu pred meč.

– Uvek jedno te isto. Tetka se uvek moli tokom meča, a sestra kaže:„Ja nisam ni sumnjala” kada se završi. Oni me potpuno shvataju, razmeju da je to moj put. Boksom planiram da se bavim do neke 32, 33 godine – rekao je on i dodao da će njegov sin Željko sigurno trenirati boks.

Prvomajske i uskršnje praznike, Veljko je sa porodicom proveo u Titelu, a bokser nije krio da on i Bogdana rade na proširenju porodice.

Bogdana i Veljko Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

– To mi je ekstra što sam u Titelu, odmaram mozak. Bogdana kuva, nismo podelili poslove, ja imam boks. Oko deteta nam pomažu i moja mama i njena mama i sestre njene i svi živi. Radimo na sledećem nasledniku i videćemo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike