Bosanac o ćerki Džidži kao nikada dosad: Ona se ne nudi kao prilika, osim ako nije pobudalila!

14.01.2022

05:55

1

Aleksandru hvali „i levo i desno", napominjući kako ne troši onoliko koliko bi on, da su mu njene godine...

Bosanac o ćerki Džidži kao nikada dosad: Ona se ne nudi kao prilika, osim ako nije pobudalila!
Copyright Dragan Stojković Bosanac ATAImages/Antonio Ahel

Osim zavidnom karijerom, Dragan Stojković Bosanac svakako može da se pohvali i skladnom porodicom, te lepo vaspitanom decom. Ćerku Džidžu, koja se svojevremeno takmičila u „Zvezdama Granda", na primer, hvali kako stigne. 

Ona važi za jednu od atraktivnijih devojaka sa scene, pravu priliku, međutim, poznati otac tvrdi da se „ne nudi kao takva, osim ako nije pobudalila". 

Odlična je!

- Jao, koliko troši! Šalim se, ona je dobra cura koja vodi računa o nama roditeljima, bratu i sebi. Što bi rekle naše umetnice, ona se „istakinje po svemu". Odlična je stvarno i ne troši onoliko koliko bih ja da sam u njenim godinama. Tata je još solventan, pa može da pomogne - našalio se producent u „Grand njuzu".

Kad su praznici u pitanju, priča dalje, nema nekog posebnog „otvaranja". 

- Mi imamo Božić, slavu i rođendane, samo tad se „otvaramo". Kad nemaš unučad, šta ćeš se „otvarati" curi od 30 i kusur, ona treba da ima decu da se otvara - iskren je on.

Prilika

- Prilika je nešto što slučajno istrči i to ne znači nuđenje, a ja ne verujem da se moja Džidža nudi kao prilika, osim ako nije pobudalila. A to što ima stan u današnjem vremenu gde su stan, kola i odlazak na more nivo življenja, to je pitanje za Skupštinu - zaključuje Dragan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike