Zoi se našla u "Slagalici": Mama, uspela sam! (FOTO)

12.05.2021

12:15 >> 12:27

0

Autor: Marija Mitić

Sestričina Nataše Bekvalac nije krila uzbuđenje što se baš njeno ime našlo u kultnom kvizu, pa je radost podelila sa pratiocima na Instagramu

Zoi se našla u "Slagalici": Mama, uspela sam! (FOTO)
Copyright A.A./ ATAImages

Pevačica i sestričina Nataše Bekvalac, Sara Šekularac, poznatija pod umetničkim imenom Zoi, našla se u našem poznatom kvizu “Slagalica”! Naime, njeno ime bilo je rešenje jedne od igri asocijacije.

Ona nije krila svoju sreću što se našla u ovom kultnom kvizu, baš poput nekih njenih daleko popularnijih kolega, pa je ponosno uslikala televizor  i napisala: “Mama, uspela sam?!”

Printcsreen/ Instagram/ Zodackwhite

Podsetimo, mlada pevačica u usponu pojavila se prvi put na dodeli MAC nagrada, gde je privukla veliku pažnju. Od tada ona niže hitove, a među poslednjima je i pesma “Đavoli”, o kojoj je za 24sedam rekla:

– Ta pesma, na neki način, definitivno obeležava neki period kroz koji sam prošla, s tim da je i ona sama nastala pre jače od godinu dana, ali fokus je bio na đavolima unutar sebe. Svi su bili oduševljeni pesmom, što me je začudilo, jer sam očekivala malo veći bunt, bar od strane majke. Ali, eto, podržala me je i ovaj put… Strašno  – rekla je Zoi kroz osmeh.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike