Zoi o ljubavnim problemima priča sa Natašom Bekvalac, a sada otkriva da li je privlače žene: Ljubav ne bira pol!

01.02.2021

14:15 >> 14:11

0

Autor: D. Božović

Sara Šekularac ističe da je trenutno sama, da u vezi ceni poverenje i razumevanje, ali isto tako i da prevaru ne bi oprostila

Zoi o ljubavnim problemima priča sa Natašom Bekvalac, a sada otkriva da li je privlače žene: Ljubav ne bira pol!
Copyright Printscreen Instagram/zodackwhite

Mlada pevačica, Sara Šekularac, poznatija publici pod umetničkim imenom kao Zoi, ali i kao sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, ima veoma prepoznatljiv imidž, a u jednom intervjuu otkrila je da li je zaljubljenik u skupu garderobu, koliko novca izdvaja za istu,  ali i da li je posesivna u ljubavi.

– Umem da se zaljubim dva puta nedeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne – kaže Zoi i dodaje:

– Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje poverenje i kompatibilnost, nema potrebe za ljubomorom – ispričala je ona.

Zoi ističe da verovatno ne bi mogla preći preko prevare, ali kako kaže, nikad se ne zna, pogotovo ako su u brak umešana i deca, a o emotivnom statusu najčešće priča sa tetkama, pop zvezdom Natašom Bekvalac i stilistkinjom Kristinom Bekvalac.

– S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti – kaže Šekularčeva.

Pevačica nije bila raspoložena da priča o emotivnom statusu, te je ostala zagonetna po pitanju da li su joj se nekada dopadale devojke.

– Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako da mislim da ljubav ne bira pol – ispričala je Sara za magazin Story.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike