Potpuna transformacija Krstinje Todorović iz "Zvezda Granda"! Smršala je 75 kilogarama, a sad je postala plavuša: Nova ja! (FOTO)

01.04.2021

07:15 >> 08:02

0

Kandidatkinja je ispričala da je nekad jela mnogo, a da danas uzme po dva-tri zalogaja. Da je odlučila da zaboravi bucmastu crnku, dokaz je to što je postala

Potpuna transformacija Krstinje Todorović iz "Zvezda Granda"! Smršala je 75 kilogarama, a sad je postala plavuša: Nova ja! (FOTO)
Copyright Youtube printscreen

Krstinja Todorović jedna je od retkih kandidatkinja u ovoj sezoni “Zvezda Granda” koja uspeva da obori s nogu članove žirija, i to zbog više razloga.

Prvi je svakako njen muzički talenat. U poslednjoj emisiji pokazala je i glumačke sposobnosti, a prava je senzacija i zbog velikog gubitka kilograma zarad takmičenja. Poznato je da je Krstinja imala operaciju smanjenja želuca i da je za godinu dana smršala 75 kilograma. Sada je došao period kada, kako kaže, malo stagnira, ali namerava da nastavi da topi kilograme. U poslednjoj emisiji “Zvezda Granda” Saša Popović ponovo joj je pred svima rekao da će ispuniti dato obećanje – finansiraće joj operaciju uklanjanja viška kože nakon mršavljenja.

Kad je otpevala pesmu Tijane Dapčević “Sve je isto samo njega nema”, razgovarala je sa žirijem, koji joj je čestitao na pevačkom, scenskom i glumačkom nastupu. Takođe, dobila je i pohvale za lepši izgled, zbog dijete, a sada je otkrila da jede za obrok svega nekoliko zalogaja.

Youtube printscreen/ Zvezde Granda

– Kad se odlučite na operaciju te vrste koju sam ja odradila, onda to čini posao za vas, ali naravno da je psihički bilo najviše teško. Dolazila sam u situacije kad kažem sebi: “Zašto si ovo uradila?” Jer imala sam previše kilograma, i samim tim mogla sam dosta da pojedem. Onda dođete na dva-tri zalogaja, i verujte da to nije svejedno sa psihičkog aspekta. Sad sam se navikla i sve je u redu. Ovo mi je stara jakna, hteli smo da se podsetimo kakva sam nekad bila, ali sam izbacila rame i ovu kost koju nikad u životu nisam imala. Osećam se kao kad se iz one debele žene pretvaraš u dobru ribu – rekla je Todorovićeva za “Grand online”.

Međutim, osim kilaže, Krstinja je odlučila da se potpuno transformiše, pa je iz bucmaste crnke postala zgodna plavuša.

– Nova ja – napisala je u opisu fotografije.

Podsetimo, kada je Krstinja započela takmičenje, imala je 142 kilograma, te je ispričala kako su članovi žirija komentarisali njen izgled.

– Žiri mi je uvek zamerao zbog viška kilograma, pa i Popović. Sad mi prognoziraju pobedu! Mislila sam da super izgledam, ali kad sam se videla na televiziji, šokirala sam se! Onda mi je na jednom slavlju prišao gost i pokazao mi na slici kako je izgledao pre operacije želuca. Raspametila sam se koliko je smršao, pa sam odmah zakazala intervenciju, koja je dobro prošla. Sad više ne mogu mnogo da jedem. Kad sam baš gladna, pojedem četiri zalogaja! Za devet meseci sam sa 142 kilograma spala na 82 kilogama – rekla je ona u decembru, a od tada je smršala još 15 kilograma.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike