Sujetan si i gluv! Ceca skočila kao oparena na Milija: Kako te nije sramota?

28.01.2022

13:04

1

Do sukoba između bivših saradnika došlo je u poslednjoj emisiji kada su zaratili zbog Ražnatovićkine takmičarke kojoj kompozitor nije dao glas

Sujetan si i gluv! Ceca skočila kao oparena na Milija: Kako te nije sramota?
ceca raznatovic mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Netrpeljivost između pevačice Svetlane Cece Ražnatović i muzičkog producenta Aleksandra Milića Milija i te kako je vidljiva tokom snimanja emisija muzičkog šou programa „Zvezde Granda”.

Do novog sukoba između bivših saradnika došlo je u poslednjoj emisiji kada su Ceca i Mili zaratili zbog Ražnatovićkine takmičarke kojoj kompozitor nije dao glas.

Ceca je pobesnela, a onda uperila prst ka Miliju i povišenim tonom mu rekla:

,,Zvezde Granda" printscreen
Ceca Ražnatović

- Ma kako te bre nije sramota da ne naš ovakvom izvođaču glas?! Sram te bilo! Ti si sujetan i gluv! I sram te bilo ovog deteta koje štetiš zbog ogromnog ega i sujete! - vikala je Ceca, dok se Mili branio:

- Ja imam svoje mišljenje, pusti me na miru! Ja nisam sujetan, čak i podržavam tu takmičarku - uzvratio je on.

Podsetimo, Ceca je u nekoliko navrata izjavila da je ona stvorila Milija, dok je on isticao da je on karijeru izgradio svojim radom. Bivši saradnici se danas sreću na sudu, a kompozitorov advokat se oglasio tim povodom i objasnio zbog čega je došlo do razmirica među njima. 

Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili

 

Problem se pojavio kada je društvo Ceca music, bez saglasnosti mog klijenta (kao proizvođača fonograma na 7 izdanja i kao autora na preko 1300 video zapisa koji se nalaze na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i na digitalnim platformama) počelo da eksploatiše fonograme i autorska dela mog klijenta na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i na digitalnim platformama - pisalo je u saopštenju, a onda je usledilo i pojašnjenje:

- Po izveštaju koji je dao sam provajder društva Ceca Music to društvo je na ovaj način prihodovalo nekoliko stotina hiljada evra. I pored činjenice što je moj klijent privrednom društvu Ceca music uredno isplatio 50% ostvarenog prihoda, društvo Ceca music uporno odbija da isplati nadoknadu mom klijentu koja mu pripada od eksploatacije koju godinama vrši na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i digitalnim platformama, pri čemu za istu eksploataciju ne postoji pravni osnov niti saglasnost mog klijenta - iz čega je advokat izveo zaključak:

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili

- Dakle, moj klijent je ispoštovao svoj deo dogovora, dok je društvo Ceca music oštetilo mog klijenta za ozbiljan novčani iznos, a zatim bez ikakvog osnova podnelo tužbu protiv njega. U više navrata pokušali smo da na miran i civilizovan način rešimo postojeći problem ali i pored svih napora u tome nismo uspeli. Nadam se da će razum ipak prevladati i da ce dugogodišnji uspešni saradnici doći do dogovora, koji je jedino pravo rešenje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike