Adel širi imovinu! Kupuje kuću od poznatog holivudskog glumca, daće joj je upola cene

04.01.2022

08:00

0

Britanska pop diva je u "lovu" u Kaliforniji

Adel širi imovinu! Kupuje kuću od poznatog holivudskog glumca, daće joj je upola cene
Printscreen/YouTube, Vogue

Pop senzacija Adel već neko vreme živi u Americi, gde ima veliku imovinu. Naime, ona je pazarila nekoliko nekretnina u Kaliforniji, a sada je bacila oko na još jednu - vilu Silvestera Stalonea

Printscreen/YouTube, Vogue
 

Kako se navodi, Stalone već neko vreme prodaje vilu, a sada želi da je da čak i upola cene. Naime, vrednost njegove nekretnine je procenjena na 110 miliona dolara, ali kako dugo nije uspevao da je proda, cena je drastično pala.

Vila je izgrađena 1994. godine, ima više od 1700 kvadratnih metara i smeštena je u ekskluzivnom u zatvorenom delu Severnog Beverli parka. Glavna kuća ima šest spavaćih soba i devet kupatila, a glavna spavaća soba poseduje čak saunu i terasu. U kući se nalaze još i teretana, bioskop, te soba za pušače sa sistemom filtriranja vazduha, kao i teren za golf.

Silvester Stalone Printscreen ,,The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"
 

Naravno, tu je i veliki bazen kao i garaža za osam automobila. Na glavnu kuću se nadovezuju gostinjska sa dve spavaće sobe, tri kupatila i kuhinjom. 

Stalone je vilu kupio devedesetih, a nakon što nije mogao da je proda za 110 miliona, cenu je spustio na 85, pa na 80.

Kako se navodi, Stalone je zainteresovan da proda Adel kuću čak za 55 miliona dolara, a da li će se to desiti, ostaje da se vidi. 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti