Ćerka Željka Joksimovića više ne liči na sebe: Mina potpuno promenila izgled, mnogi je danas ne bi prepoznali (FOTO)

25.01.2022

19:50

15

Autor: Marija Mitić

Čini se da je pevačica podlegla trendu estetskih korekcija

Ćerka Željka Joksimovića više ne liči na sebe: Mina potpuno promenila izgled, mnogi je danas ne bi prepoznali (FOTO)
zeljko joksimovic cerka - Copyright Printscreen/Instagram/mina joksimovic

Ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka - Mina Joksimović važi za pravu lepoticu. Dvadesetšestogodišnjakinja krenula je očevim stopama pa je tako već ostvarila neke od prvih uspeha u muzičkoj karijeri, dok je u domaćim medijima i na javnim događajima ne možemo toliko često sresti.

Sudeći po tome kako trenutno izgleda, ćerka slavnog muzičara dosta podseća na majku Vesnu, međutim, Mina je dosta radila na svom fizičkom izgledu u poslednjih nekoliko godina.

Naime, kada se uporedi izgled Mine Joksimović iz mlađih, tinejdžerskih dana, sa onim danas, razlika je i te kako očigledna. Osim promena koje su neminovne u adolescentskom periodu, čini se da je Joksimovićeva ćerka imala niz estetskih intervencija. Pored znatno drugačijih zuba, evidentno je da je Mina popunila usne i umanjila nos.

ATAImages/ A.A.
MIna Joksimović iz tinejdžerskih dana

Osim toga, sigurno je da je obavila i neke minimalne korekcije poput iscrtavanja obrva i još nekoliko sitnih detalja koji su prilično doprineli njenom sadašnjem izgledu.

Inače, kako je veoma atraktivna, pored toga što je ćerka našeg slavnog pevača, ne čudi što Mina ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a sigurno i mnoštvo udvarača. Ipak, kako je ranije rekla za 24sedam, ona je u srećnoj ljubavnoj vezi, dok identitet svog partnera čuva od očiju javnosti.

 

 

– U vezi sam sa dečkom koji je dobar, kulturan i normalan. Svoj privatni život čuvam samo za sebe, jer je to nešto što delim sa onima sa kojima delim i sam život – porodicom i prijateljima - rekla je Mina ranije za naš portal.

Inače, ona je u avgustu prošle godine napunila 25 godina, studira Muzičku akademiju, a pored toga stalno provodi vreme sa Željkom u muzičkom studiju. Uspešno se bavi i komponovanjem melodija za pozorišne predstave, a pre nekoliko godina postala je muzički urednik na duhovnoj televiziji „Hram”.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike