Na sebi ima hiljade evra! Seka Aleksić otišla na Kopaonik, pa je prozvali: Ovu kao da je Dior rodio (FOTO)

25.01.2022

12:26

1

Svi su ostali zatečeni kada su videli pevačicu

Na sebi ima hiljade evra! Seka Aleksić otišla na Kopaonik, pa je prozvali: Ovu kao da je Dior rodio (FOTO)
seka2_censored - Copyright Printscreen Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić otputovala je porodično na Kopaonik, nakon što je sa suprugom Veljkom proslavila rođendan mlađeg sina Jovana.

Bračni par, po svemu sudeći, svima je upoao u oči na skijalištu zbog preksupog staljinga pevačice, pa su je okarakterisali kao "Diorovu ćerku".

- Kad smo je videli ovde ostali smo zatečeni. Pa, ona na sebi ima hiljade evra, a došla je na skijanje! Nju kao Dior da je rodio - kazao je izvor "Blica" i dalje opisao šta Seka radi.

Printscreen Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić sa sinom

- Nije se odvajala od sinova i muža, delovali su skladno i srećno. Odlično su se zabavljali, osmehe sa lica nisu skidali. Stvarno je lepo videti takvu porodicu, potpuno su bili opušteni, ćaskali su sa ljudima koji su se našli u blizini - dodao je izvor.

Instagram printscreen/seka_aleksic
Seka se sanka sa decom

Aleksićeva je nedavno otkrila da stačno kuburi sa kilažom, ali da je uspela da skine 11 kilograma, što se i vidi prema fotografijama koje je objavila na Instagramu iako je u skijaškom odelu.

- Sada sam već skinula 11 kilograma. Osoba sam koja stalno kuburi sa kilažom, tako da ovo nije ništa ni novo, a ni staro. Verovatno ću se opet ponovo ugojiti. Bitna je zdrava hrana, savet nutricioniste, pet obroka dnevno, voće, povrće, kašasto. Bazira se sve na proteinima, bez bilo kakvih dijeta. Bitno je da se probuši kašika na zdrav način - poručila je Seka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike