Sve je postalo jasno kad je Patison pao s kreveta: Audicija za „Sumrak" je bila je i luđa nego što se do sad znalo!

22.01.2022

21:46

0

Rediteljka Ketrin Hardvik jedan trenutak nikada neće zaboraviti i rado ga prepričava, kako vreme prolazi

Sve je postalo jasno kad je Patison pao s kreveta: Audicija za „Sumrak" je bila je i luđa nego što se do sad znalo!
profimedia-0094273536 - Copyright Profimedia

Ketrin Hardvik, rediteljka „Sumraka", znala je od samog početka da će ekipa morati dobro da se pomuči dok ne pronađe prave glumce, posebno za glavne uloge u filmu. Međutim, kako se i sama setila tokom razgovora u okviru jednog podkasta - sve je postalo „kristalno jasno" kada se glumici Kristen Stjuart pridružio kolega Robert Patison na audiciji.

- Priželjkivala sam nekoga ko mi na prvi pogled ne bi delovao kao... Stvarna osoba. Jer, tražili smo vampira koji je „tu negde" već 90 godina. Na prvi pogled je trebalo da deluje posebno, specifično... - prisećala se ona u „The Big Hit Show-u", pa zatim ispričala kako je par „kliknuo" čim se sastao.

Kristen Stjuart i Robert Patison Profimedia
 

- Odradili su za nas scenu s poljupcima i on je pao s kreveta, evo, baš ovde - pokazivala je medijskoj ekipi ona, dok ih je sprovodila kroz kuću koja je svojevremeno poslužila i za probu.

I Kristen je tako htela!

Nešto kasnije, kako je i sama shvatila da je to to, Stjuartova je takođe bila među onima koji su uveravali Patisona da je on „kao rođen za Edvarda".

- Videlo se da su „kliknuli". A ja sam razmišljala: „Bože, ona ima 17 godina, da li je ovo uopšte legalno?" Robert je tad imao 21 - istakla je.

Podsećanja radi, Kristen i Robert u to vreme, kada su započeli sa snimanjem, nisu bili zajedno. Par su postali tek kasnije, sredinom 2009. Raskinuli su 2013. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike