Rahimovskom ove nedelje bila ugrađena četiri stenta? Muke sa zdravljem poznatog pevača

22.01.2022

17:12

1

Zahvat je imao u jednoj zagrebačkoj klinici, nakon čega se vratio u Sloveniju. Niko nije ni pomišljao na najgore...

Rahimovskom ove nedelje bila ugrađena četiri stenta? Muke sa zdravljem poznatog pevača
aki rahimovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tužna vest o smrti Akija Rahimovskog nema koga nije pogodila. Kolege sa scene uputile su mu poslednje zbogom pošto se grupa „Parni valjak" oglasila na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, ali uzrok smrti još uvek nije poznat javnosti.

Prema pisanju hrvatskih medija, obudkcija će biti gotova do ponedeljka.

Sa druge strane, iz izvora bliskih bendu „Večernji.hr" saznaje i da su Akiju pre par dana operacijom ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega se verovali kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima, pa se on bio vratio u Sloveniju. Međutim, pevač je preminuo danas u 67. godini u slovenskom Novom Mestu.

Problemi sa zdravljem

U aprilu 2018, Rahimovski je bio doživio lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti čuvenog benda neko vreme bili otkazani. Pre toga se danima osećao loše, prenosili su mediji, a tek u bolnici potvrdili su i dijagnozu.

Tada, jedan njegov saradnik je otkrio da muzičar voli začinjenu makedonsku kuhinju, konzumira cigarete, pije kafu, dok je nakon moždanog počeo više da pazi na svoje zdravlje. Neko vreme proveo je u bolnici, a po izlasku je poručio da se oseća dobro i da ne želi da iko brine za njega.

Aki Rahimovski Antonio Ahel/ATAImages
 

- Sada je sve u redu, vidi se po meni (smeh). Promenio sam životne navike, iskreno teško, ali biće sve zaista okej - istakao je bio Aki u jednom od intervjua.

Otkrio je i da mu se jelovnik sastoji od namirnica koje čine mediteransku prehranu, cigarete i kafu je izbacio, a stres maksimalno izbegava.

- Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Pre sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti ― rekao je Osredečki, menadžer pevača, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike