I dalje je zgodan, ali ga sigurno ne biste prepozali: Samantin lepotan iz "Seks i grada" se ove godine ženi (FOTO)

19.01.2022

13:09

4

Glumac se povukao na neko vreme iz sveta glume

I dalje je zgodan, ali ga sigurno ne biste prepozali: Samantin lepotan iz "Seks i grada" se ove godine ženi (FOTO)
Samanta Džons i Smit Džordan - Copyright Profimedia

Serija "Seks i grad" posle 20 godina nastavkom novih epizoda ponovo dominira u svetu filma, pa ni o glavnim junacima ne prestaje da se govori.

Iako Kim Katral, koja je tumačila seksepilnu Samantu Džouns, ne igra u seriji, javnost se ponovo zainteresovala za njenog nekadašnjeg ljubavnika iz "Seks iz grada" - lepog Smita Džeroda, koga je igrao Džejson Luis.

 

 

Samantin zgodni mladi zavodnik danas izgleda potpuno drugačije. Logično, osim što je i ostario i dobio bore, mnogi ga ne bi prepoznali ni zbog drugačije frizure, tamnije boje kose, ali i zato što je odlučio da se povuče iz sveta glume na neko vreme.

 

 

Tako je pokušao i privatni život da sakrije od javnosti, ali su ga strani mediji ipak "ulovili". Naime, glumac se prošle godine verio koleginicom, producentkinjom  Liz Godvin.

Par se upoznao 2016. godine u Majamiju, a nakon što su svih ovih godina pogledi bili upereni u njega, sada mu je pažnju otela njegova lepša polovina.

Lepa Liz, najpoznatija po filmovima „Pray for Rain“, „Ride Along“, „Ilisten“ i drugim, Džejsonova zakonita supruga postaće već ove jeseni, kada navodno i planiraju venčanje.

Jednom prilikom, Luis je ispričao zašto je zavoleo svoju partnerku.

- Ona me voli i kad sam divan i kad nisam. Uvek je uz mene i podržava me. Ona stvara prostor u kom mogu da se razvijam. Bolji sam čovek jer sam je upoznao, tako da je to što sam je zaprosio i što je rekla "da" blagoslov za mene - kazao je jednom prilikom glumac za magazin People.

On je, inače, odlučio da napravi pauzu u karijeri jer je shvatio „ da je previše jurio za slavom“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike