Lukasova bivša žena brine za njega dok je u bolnici: Pozvala ga pa otkrila kako se oseća

21.01.2022

11:04

0

Autor: Marija Mitić

Ovim su još jednom potvrdili da su u dobrim odnosima nakon razvoda

Lukasova bivša žena brine za njega dok je u bolnici: Pozvala ga pa otkrila kako se oseća
Aca Lukas i Sonja Vuskanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Pevač Aca Lukas trenutno se nalazi u bolnici, tačnije u Kliničkom centru Srbije. Kako je juče rekao za medije, on ima problema sa stomakom zbog čega će ostati nekoliko dana na klinici, radi daljeg ispitivanja.

Njegova bivša supruga Sonja Vuksanović otkrila je da se je čula sa njim, ali nije mnogo detalja iznosila u javnost.

- Sve što se dešava Aci i ono kroz šta mi prolazimo su porodične stvari. On se trenutno dobro oseća. Čula sam se sa njim, naravno da smo razgovarali, ali ne smem da otkrivam detalje. Ono što je sigurno, jeste da ima problema sa stomakom - rekla je kratko Sonja za Blic.

 

 

Inače, iako se par razveo pre tri godine, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima što je Sonja i potvrdila ovom izjavom. Iz ovog braka Aca i Sonja dobili su ćerkicu Viktoriju.

Podsećanja radi, Lukasov menadžer i producent Saša Mirković oglasio se juče za domaće medije i rekao kako se pevač oseća.

- Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio - rekao je Mirković i istakao da će pevač obaviti pregled kod gastroenterologa. 

Takođe i sam Lukas oglasio se ovim povodom na Instagramu, gde je napisao:

Printscreen Instagram AcaLukas
Aca Lukas, objava na Instagramu

- Svi koji ste zabrinuti za mene, nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu, nalazim se u Kliničkom centru gde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji - napisao je Lukas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike