Gordana Šaulić pred samo suđenje otvorila dušu: Ponovo prolazim kroz agoniju, ne znam kako ću da izdržim!

20.01.2022

09:57

0

Autor: Marija Mitić

Danas je počelo suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, za koga se veruje da je izazvao saobraćajnu nesreću kojoj su, pre skoro tri godine, život izgubili Šaban Šaulić i Mirsad Kerić

Gordana Šaulić pred samo suđenje otvorila dušu: Ponovo prolazim kroz agoniju, ne znam kako ću da izdržim!
GORDANA ŠAULIC sahrana mrkonjic foto kaca (3) - Copyright 24sedam/

Danas je počelo suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, za koga se veruje da je izazvao saobraćajnu nesreću kojoj su, pre skoro tri godine, život izgubili Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. On je priznao krivicu, a tereti se za dva ubistva iz nehata.

U sudnici u Nemačkoj danas su se našli porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića.

Neposredno pre odlaska u Nemačku, Šabanova udovica je priznala koliko joj je teško što posle tri godine ponovo mora da prolazi kroz agoniju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Gordana Šaulić

- Ne znam kako će mi biti kada vidim tog čoveka u sudnici. Sve to je za mene veliki šok. Košmar! Odvratno se osećam i sve to mi je stresno - priča Goca za Informer i dodaje da će joj biti strašan i prolazak autoputem na kojem je njen muž poginuo:

- Tuga i bol za Šabanom nikada neće proći, a sada moja porodica i ja ponovo prolazimo kroz agoniju. Istu onu koju smo već preživeli pre skoro tri godine. Još na sve to sada moram da prolazim autoputem na kom je moj suprug izgubio život. Ne znam kako ću to da izdržim! U Nemačkoj ćemo Ilda, Sanela, Mihajlo i ja da ostanemo nekoliko dana. Osim suđenja, treba da završimo još neke porodične obaveze - kaže Goca i ističe da svog supruga nikada ne naziva "pokojnim".

- Nikada ne izgovaram reč "pokojni" za mog supruga. On je Šaban, moj muž, koji je na nekom dalekom putu. Mnogo mi nedostaje. Bio je moj život i smisao. Ne znam bez njega, ne umem - iskrena je supruga čuvenog pevača.

Šaban i Goca Šaulić
Instagram/ Printscreen
Gordana i Šaban Šaulić

Goca kaže i da veruje u pravosudni sistem Nemačke, kao i da će Turčin Alsin Levent sigurno biti adekvatno kažnjen.

- Ne postoji kazna koja može da mi vrati muža, oca moje dece i dedu mojih unuka. Ali neko mora odgovarati za to što su dve porodice unesrećene i dva života ugašena. I za to što je naš kum Slobodan Stojadinović ostao invalid. Ništa mi ne znači da li će krivac dobiti pet godina robije ili doživotnu, ali mora snositi odgovornost za to što je učinio - priča Šabanova udovica.

Goca Šaulić kaže da je Šaban imao razumevanja čak i za zle ljude.

ATAImages/Antonio Ahel
Šaban Šaulić

- Uvek je lošim ljudima tražio opravdanje što su takvi. Govorio bi: "Ma, ko zna šta njega muči i koji su njegovi problemi, pa se tako ponaša". Koliko je Šaban bio omiljen među ljudima, govori i to da su mi se javili mnogi ljudi iz Nemačke i rekli da će doći ispred sudnice da nas podrže - zaključuje Gordana.

Podsetimo, osumnjičeni za dva ubistva, Turčin Alsin Levent ušao je danas u sudnicu sa kapuljačom na glavi, krijući se od medija. Sve vreme u sudnici Alsin je držao knjigu ispred lica, visoko ispred sebe, krijući se. Nije mogao da pogleda u lice porodici Šaulić, koja je sedela preko puta njega i nemo posmatrala šta se dešava.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike