Oglasio se budući deda! Tonči Huljić o proširenju porodice: Mi nismo rijaliti familija

12.01.2022

22:41

0

Kako su lepe vesti želeli da zadrže za sebe, producent još uvek ne veruje da je sve tako brzo dospelo u javnost

Oglasio se budući deda! Tonči Huljić o proširenju porodice: Mi nismo rijaliti familija
tonci_huljic_12102017_0020 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas je domaće medije preplavila vest da će ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić i njen 14 godina mlađi partner, pevač Petar Grašo uskoro postati roditelji.

Povodom lepih vesti, oglasio se i budući deda, vidno iznenađen da je ova informacija dospela u javnost. Raduje ga što će mu naslednica i budući zet podariti unuče i nada se da će ga i sin obradovati uskoro istim. 

Instagram_hana.huljic/Antonio Ahel/ATA Images
Hana Huljić, Petar Grašo

-  Povodom aktuelne situacije i brojnim pozivima, mogu reći samo dve stvari. Pod jedan - nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom vešću. A pod dva - mi zaista nismo rijaliti familija, ne trudimo se da punimo portale i „maltretiramo“ javnost svojim privatnim životima - rekao je Tonči, pa dodao:

- Ne smatramo se ni po čemu posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj meri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću reći o toj temi, a siguran sam i da delim mišljenje sa svima koji su sada deo porodice - rekao je Tonči Huljić za Večernji.

ATAImages/ A.A.
Tonči Huljić, Petar Grašo

Podsetimo, pošto su hrvatski mediji objavili srećne vesti, Hana i Petar nisu krili istinu, te su u zvaničnom saopštenju i sa obožavateljima podelili da će uskoro postati roditelji. 

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost - rekla je kratko Hana za Jutarnji.hr, koja je, kako se saznaje, trudna oko 12 nedelja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike