Bikovićeva bivša došla u Srbiju! Lepa Ruskinja uči i srpski, otkrila jak razlog posete našoj zemlji (FOTO)

19.01.2022

14:04

0

Arina Vološina je pre nekoliko meseci obelodanila razloge raskida sa glumcem

Bikovićeva bivša došla u Srbiju! Lepa Ruskinja uči i srpski, otkrila jak razlog posete našoj zemlji (FOTO)
Copyright Arina i Biković, Printscreen Instagram/ Arina Vološina

Miloš Biković trenutno uživa u vezi sa Ivanom Malić, a njegova bivša s kojom je imao buran raskid proletos, došla je u Srbiju!

Ruskinja Arina Vološina imala je jak razlog zbog kog je doputovala u našu zemlju, a zatim posetila i Novi Sad. Naime, plesačica se odlučila na putovanje zbog našeg popularnog pevača Đorđa Balaševića.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila fotografije koje svedoče o njenoj poseti Srbije i rodnom gradu legendarnog kantautora.

Arina je objavila fotografije i otkrila utiske o dolasku u našu zemlju.

Antonio Ahel/ATAImages
Đorđe Balašević

- Bilo mi je drago da posetim Novi Sad, rodno mesto velikog umetnika Đorđa Balaševića. Već prvi put kada sam čula njegovu pesmu dobila sam veliku želju da odem na njegov koncert, da čujem njegovu muziku uživo i osetim energiju koju on stvara.

 

 

Nažalost, nekoliko meseci nakon toga on je premiuo. Njegove pesme traju zauvek, svaka pesma, svaki stih, posebna je priča, koja prođe kroz dušu i srce i budi neverovatna osećanja - naisala je Aranina na početku svoje objave.

Instagram printscreen/arinavoloshina
Arina je napisala utiske o poseti Novom Sadu

- Nisam nikad čula da iko stvara toliko zanimljive tekstove. Dodatna sreća mi je bila da takođe kroz njegove pesme učim i srpski jezik. Inspiracija i motivacija. Nadam se da ću nekad biti u mogućnosti da ostvarim bar jedan ples uz njegovu pesmu u njegovu čast.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Biković

Podsetimo, Arina je na svom Instagramu napisala detalje iz ljubavne veze u kojoj je bila sa našim poznatim glumcem Milošem Bikovićem, a oboje su istakli da se taj odnos nije završio na lep način.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike