Gledala sam mu u telefon dok je spavao: Vanja Mijatović otkrila sve o početku ljubavi sa Aleksandrom

17.01.2022

12:25

0

Kada se porodi jedna koleginica će joj krstiti dete

Gledala sam mu u telefon dok je spavao: Vanja Mijatović otkrila sve o početku ljubavi sa Aleksandrom
Vanja Mijatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vanja Mijatović i njen verenik Aleksandar rešili su da se ove godine zavetuju na večnu ljubav, a glavni svedok njihove ljubavi će biti Aleksandra Mladenović koja će im kumovati.

Naime, Vanja je otkrila da će joj Aleksandra biti kuma i da će joj krstiti dete kada se bude porodila.

- Pitala sam je da bude kuma meni i Aleksandru, kad se budem porodila, da krsti dete. Mi je obožavamo, ona je luda, smejemo se, i istina je. Udaće se i ona, što ne bi, ona je mlađa od mene, nema gde da žuri, sve se to namesti - ispričala je Vanja i dodala: 

- Tako sam i ja pitala kad sam bila mlađa, kako ću, šta ću, da li ću naći tog pravog u životu, ali našla sam ga, bio je 30 kilometara udaljen od mene čitav život, a sada nikad bliži - 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović

Mijatovićeva će uskoro krunisati svoju ljubav sa partnerom, a sada je otkrila kako su se upoznali.

- Mi smo se našli tako što sam ja kupila svoj stan, a on radi sve to vezano za stanove, tako da sam ja njega i njegovu firmu unajmila da mi sredi sve to, čak sam dobila i popust kod njega! Nisam to ni znala, tek kasnije mi je to priznao da mi je dao popust i da je odugovlačio te radove zbog mene, da bi me što više viđao, ali stvarno smo se brzo sve dogovorili i sve je išlo kako treba, i tako smo se upoznali - priča Vanja i otkriva kako je otpočela njihova ljubav: 

- Družili smo se, gledali zajedno stvari za stan... Ne ljutim se, naravno, što mi je naplatio sve to, nikad ne bih to dozvolila, jer mi tad nismo ni bili u vezi, ali i da jesmo, besmisleno bi bilo. Sad mi poklanja, sad je druga priča, zajedno smo. I tad je poklanjao neke sitnice, ali to mi je tek kasnije ispričao - smeška se Mijatovićeva.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović

U svakoj vezi postoje nesuglasice, male svađice, a pevačica otkriva da li mu je nekada krišom zavirila u telefon.  

- Uvek su neke gluposti u pitanju. Ranije sam mu gledala u telefon, priznajem, ali on nema ništa protiv. Dok je spavao, ja uzmem i listam, on se probudi, a ja poskočim onako, prepadam se. Normalno da me je video, ali iskulirao je, pravi se kao da nije video, ali mi je posle rekao: „Slobodno možeš da gledaš i kad sam budan”. Sada nemam ni potrebe za tim, imamo poverenja jedno u drugo - ispričala je Vanja u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike