Ne nosi verenički prsten, a neće ni njegovo prezime! Vanja Mijatović odmah sve potanko objasnila

19.08.2021

12:44 >> 12:03

0

Izabranik se, kaže, ne ljuti, ali nije mu ni svejedno, pošto je tradicionalista

Ne nosi verenički prsten, a neće ni njegovo prezime! Vanja Mijatović odmah sve potanko objasnila
Copyright Vanja Mijatović i Aleksandar Mandžukić ATAImages/Antonio Ahel

Vanja Mijatović već godinama uživa u ljubavi sa Aleksandrom Mandžukićem. Pevačica i preduzetnik iz Trstenika verili su se na godišnjicu veze, ali, kako ona sada objašnjava – verenički prsten ne nosi, niti planira da, kada se bude udala, ponese njegovo prezime. Mijatovićeva, kojoj je pravo ime Ivana, ističe da se verenik ne ljuti, ali ipak mu nije svejedno, „jer je pomalo tradicionalista”.

Pročitajte još:

– Verenički prsten nisam stavila, jer dosta otičem, i onda kad stavim prsten jako mi smeta. Verenik se ne ljuti, bitno je da je taj prsten meni u srcu. Najverovatnije neću uzimati verenikovo prezime, kad bih promenila prezime, a ostavila ime koje je u dokumentima, onda bih bila Ivana Mandžukić, tako da ću ostaviti Vanja Mijatović. Vereniku Aleksandru nije baš svejedno zbog toga, on je pomalo tradicionalista. Bar meni taj papir uopšte nije važan, bitno je da je u kući mir i sklad. Što se tiče svadbe, planirali smo je za ovu godinu, pa ništa. Zasad sam posvećena poslu, biće vremena za „žurku” – priča Vanja, presrećna što je počela da nastupa.

Posao pevača nije lak

– Krenuli smo opet sa nastupima, i posao pevača uopšte nije lak. Treba izdržati stajanje na štiklama i svu tu šminku. Sreća pa sam ja noćna ptica i onda mi to ne pada toliko teško – ispričala je ona za „Kurir”.

Vanja Mijatović i Aleksandar Mandžukić ATAImages/ Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike