Estrada pod lupom 24sedam: Suđenja, rasprave, smrti... Zvezde nisu naklonjene poznatima

17.01.2022

08:15

0

Autor: Marija Mitić

Ipak, našla se i poneka lepa vest koja dokazuje da stvari nisu baš tako crne i da ljubav živi među poznatima

Estrada pod lupom 24sedam: Suđenja, rasprave, smrti... Zvezde nisu naklonjene poznatima
show - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Nedelju za nama obeležili su brojni burni događaji među slavnim ličnostima. Nažalost, više je onih nesrećnih okolnosti koje su i ove sedmice zadesile poznate, pa se čini da im zvezde nisu baš naklonjene početkom ove, nove, 2022. godine.

U slučaj Karleuša-Tošić uključio se Centar za socijalni rad, preminuo je član grupe "Rokeri s Moravu", pevač Sloba Vasić osuđen je nakon što je nasrnuo na svoju bivšu devojku, a sin slavne kantautorke Šinejd O'Konor, Šejn, sahranjen je krajem nedelje.

Da stvari nisu baš tako crne i da ljubav ipak vlada među estradom, dokaz je i veridba Barbare Bobak i Darka Lazića, kao i vest o prinovi u porodici Huljić.

U slučaj Karleuša-Tošić uključen Centar za socijalni rad

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Nakon burne svađe i fizičkog okršaja koji se u domu slavnog para odigrao na Božić, početkom prošle nedelje stigla je vest da je u slučaj Karleuša-Tošić uključen Centar za socijalni rad. Tužilaštvo je saopštilo da će izvršiti dodatne provere preko Centra koje se tiču navodnog nasilja Duška nad suprugom Jelenom.

Tonči Huljić će postati deda! Petar Grašo i Hana Huljić očekuju bebu

Printscreen/YouTube/HanaWho
Hana Huljić i Petar Grašo

Iz susedne Hrvatske stigla je jedna lepa vest - ćerka muzičara Tončija Huljića, Hana, je trudna i sa svojim 14 godina starijim partnerom, pevačem Petrom Grašom očekuje prinovu.

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost - rekla je kratko Hana za Jutarnji.hr, koja je, kako se saznaje trudna oko 12 nedelja.

Darko Lazić zaprosio devojku Barbaru Bobak

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Darko Lazić i Barbara Bobak

Posle nekoliko meseci zabavljanja, pevač Darko Lazić zaprosio je svoju devojku, pevačicu Barbaru Bobak tokom njihove turneje po Americi. Ovom prilikom pevač joj je darivao skupoceni prsten, a pevačica je detalje romantičnog čina ispričala ekskluzivno za 24sedam.

- Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam ja taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo - rekla je Barbara i dodala da je ne plaši što nakon relativno kratke veze uskoro stupa u brak.

- Ne plaši me sve to. Počeli smo da živimo zajedno nakon samo mesec dana zabavljanja i sve je to normalan jedan tok, kada s nekim prosto znaš da je to to i kraj priče, nema tu šta više da se čeka i odlaže. Hajde da se spajamo i da pravimo pare zajedno - rekla je evidentno srećna Barbara Bobak za 24sedam.

Nastavak "tihog rata" Karleuše i Cece

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

Večite rivalke Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović ponovo su se javno "prepucavale" i to putem društvenih mreža. Naime, "mala od skandala" je objavila na Instagramu da je jedna od  tužbi koju joj je Ceca uputila odbijena, kao i da će Ražnatovićeva sada morati da plati troškove suđenja u iznosu od 700.000 dinara.

Malo nakon objavljivanja ovog posta, reagovao je i Cecin advokat saopštenjem u kojem se navodi da Svetlana Ražnatović ne mora da plati troškove kao i da njena tužba u ovom postupku jeste usvojena.

- Nisu tačne informacije koje je objavila Jelena Karleuša. Ražnatović je podnela tužbu i usvojen je tužbeni zahtev protiv novina za šta je i tužila - izjavio je Cecin advokat, dok će epilog priče verovatno tek uslediti.

Konačno počinje suđenje Turčinu Alsinu Leventu - odgovornom za smrt Šabana Šaulića

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
Šaban Šaulić

Kada su, pre tri godine, "nekrunisani kralj narodne muzike" Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, prema navodima Okružnog suda u Bilefeldu, krivicu je priznao Turčin Alsin Levent. Tek sada, tačnije 20. januara, njemu će tamo otpočeti suđenje, a Šabanova udovica Gordana nada se maksimalnoj kazni i konačnom zadovoljenju pravde.

Preminuo Branislav Anđelović Bane - član grupe "Rokeri s Moravu"

Printscreen Youtube/BorisBizeticDotCom
Branislav Anđelović Bane

Branislav Anđelović Bane, član nekadašnjeg popularnog sastava "Rokeri s Moravu", preminuo je 12. januara, u 76. godini. Bio je jedan od osnivača i stalnih članova legendarne grupe, a pored Borisa Bizetića, Branka Jankovića i Zvonka Milenovića, činio je neponovljivi kvartet u srpskoj i jugoslovenskoj muzici. 

Navršile se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana

MN Press
Željko Ražnatović Arkan

15. januara navršile su se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Porodica Ražnatović izašla je na njegov grob kao što to čini svake godine na ovaj, za njih, bolan datum, a sin Veljka Ražnatovića, prvi put je sada pisustvovao pomenu svom dedi.

Slobodan Vasić osuđen zbog fizičkog nasrtaja na bivšu devojku

Instagram printscreen/slobavasic_official
Sloba Vasić

Pevač Slobodan Sloba Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno.

- Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

- Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama - izrekli su u saopštenju Osnovnog suda u Novom Sadu za 24sedam.

Nešto kasnije i sam pevač potvrdio je ove navode, rekavši da je uložio žalbu na presudu kao i da se ne oseća krivim za ovaj incident.

Sahranjen sin kantautorke Šinejd O' Konor

Profimedia
Šinejd O'Konor

Sin kantautorke Šinejd O'Konor, sedamnaestogodišnji Šejn oduzeo je sebi život 8. januara a nesrećni tinejdžer sahranjen je 15. januara po hinduističkim običajima. Šinejd se na sprovodu pojavila sva odevena u roze boju.

Sahrani i ceremoniji na groblju Njulands Kros i krematorijumu u zapadnom Dablinu, prisustvovalo je 50 ožalošćenih, uključujući i Šejnovog oca Donala Lunija.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike