Jovana Jeremić žestoko odgovorila pevačici: "Tanja Savić se spasila svoje gluposti"

05.01.2022

19:05

11

Nakon Tanjine izjave, voditeljka nije mogla da joj prećuti

Jovana Jeremić žestoko odgovorila pevačici: "Tanja Savić se spasila svoje gluposti"
jovana i tanja - Copyright Printscreen Youtube/ AmiG Show

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije "Amidži šou" zbog toga što je pevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić, a onda izjavila kako se ne kaje zbog svog postupka i da se spasila upravo time što je napustila emisiju.

Printscreen Youtube/ amigshow
 

Nakon ove njene izjave oglasila se i Jovana Jeremić, koja nije ostala dužna Savićevoj.

- Pa jeste se spasila. Spasila je sebe i nas od njene gluposti - istakla je voditeljka i dodala kako emisija nije ništa izgubila Tanjinim odlaskom.

- Emisija je razvalila sa šerom. To je najgledanija emisija u ovoj sezoni "Amidži šoua". Dakle, Tanja nije bila osoba koja vuče šer. Šer smo vukli Nestor, Ivica i ja. Tanja je bila tu čisto da popuni prostor. Samoinicijativno je otišla i videli ste kao je Ognjen reagovao, kao da je neko potpuno nebitan otišao iz studija. Znači nije ona presudna za emisiju, zato smo i nastavili kao da se ništa nije dogodilo - istakla je Jeremićeva.

Mateja Stanisavljevic/ATAImage
 

Podsetimo, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike