Nikola Rokvić otkrio kako je prvi put proveo praznike bez oca: Utehu pronašao u porodici

11.01.2022

18:36

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ima velike planove za 2022. godinu

Nikola Rokvić otkrio kako je prvi put proveo praznike bez oca: Utehu pronašao u porodici
ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rokvić proveo je praznike po prvi put bez svog oca Marinka, koji nas je prerano napustio 6. novembra prošle godine.

Pevač je ispričao kako su protekli Božić i Nova godina u njegovoj porodici, kao i koji su mu planovi za Novu, 2022. godinu.

- Najbitnija je porodica, najbitnija su naša deca. Bitno je da se okupimo za Božić, da odemo na liturgiju, a onda da imamo i taj zajednički ručak gde se iznosi česnica, da vidmo ko izvlači novčić i kome će godina biti srećna. Bojana, Leona i Simeon su spremali jelku i ukrase, sve je u toj novoogodišnjoj atmosferi. Simeonu je Deda Mraz doneo Hulkovo odelo, a Leoni Ponija. Dobili su šta su tražili, jer su bili dobri - rekao je Nikola u ''Premijeri'', a onda se osvrnuo na svoje poslovne planove.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rokvić

- Treba imati ciljeve i na vreme krenuti ka njima. Ja sam zadao sebi neke ciljeve i verujem da će ova godina biti goidina moje karijere. Imam osećaj da je došlo vreme da se posvetim pesmama i pevanju i nadam se da ću u ovoj godini iskoristiti svoj potencijal - rekao je Nikola koji je inače bio na korak do snimanja pojedinih pesama koje su danas jedne od naših najvećih hitova.

- Žalim što nisam otpevao ''Imati, pa nemati'' i ''Pukni zoro''. Za prvu pesmu sam ja kriv, nisam je osetio. Kako ja sada to da pevam. Kad sam čuo Džeja, oduševio sam se, njemu je to leglo. Za ''Pukni zoro'' sam snimio demo, ali se neke stvari nisu poklopile. Drago mi je da je ta pesma na kraju ostala pesma za sva vremena.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti