Karleuša tvrdi: Ceca me je vređala i ponižavala! Objavljeni detalji spora, Ražnatovićka mora da joj plati

12.01.2022

12:22

1

Tužbeni zahtev koji je Svetlana podnela protiv Jelene je odbijen

Karleuša tvrdi: Ceca me je vređala i ponižavala! Objavljeni detalji spora, Ražnatovićka mora da joj plati
ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su najveće estradne suparnice, a neretko su se viđale i na sudu. 

Sada je jedan proces završen, što je Jelena pokazala na svom nalogu na Instagramu. Naime, tužba koju je Ceca uputila protiv koleginice je odbijena, pa će Ražnatovićeva sada morati i da plati troškove suđenja.

ATAImages/ A.A.
 

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim i ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun, okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište - započela je Jelena svoje izlaganje.

U nastavku je rekla da je ovo "ipak pravna država" i da je Cecina tužba odbijena.

- Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun ku*ac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira - nastavila je Jelena.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Ona je zaključila izlaganje rečima da želi da se posveti muzici.

- Život mi je prošao u paklu i pakao, kao što vidite, ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi.

U nastavku je Jelena pokazala isečke iz sudske dokumentacije. U njima se može videti da je Ceca tužila Karleušu i tražila da joj na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda isplati, zajedno sa ostalim tuženim stranama, 700.000 dinara. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ovaj tužbeni zahtev joj je odbijen kao neosnovan, a sada će Ceca morati da isplati Jeleni troškove parničnog postupka u iznosu od 109.500 dinara.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti