Baka Prase otpočeo novi biznis?! Prozvali ga da diluje, on poručio: Samo legalno

04.01.2022

09:54

0

Jutjuber je novom fotografijom na kojoj pozira u trenerci i sa kožnom tašnom dao pratiocima povod da nagađaju koji je to posao našao u Amsterdamu

Baka Prase otpočeo novi biznis?! Prozvali ga da diluje, on poručio: Samo legalno
Screenshot_2 - Copyright Instagram printscreen/bakaprase

Jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio je da se odseli iz Srbije, nakon uvreda i pretnji koje je dobio posle smrti influenserke Kristine Kike Đukić. Njegovo novo boravište je Amsterdam, i to u stanu kod roditelja, a prema pisanju pratilaca, čini se da je našao novi biznis. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

Nove fotografije na kojima Baka Prase pozira u trenerci i sa kožnom torbom navele su mnoge njegove pratioce na pomisao da je jutjuber već pronašao novi posao, a mnogi su aludirali i da je Ilić počeo da diluje drogu, s obzirom na to da je ona u Holandiji legalizovana. 

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase

 

 

Na konstataciju jednog pratioca da je ostavio svoju profesiju i otišao da diluje, Ilić je odgovorio: „Samo legalno” i time dao povoda mnogima da pomisle da se on već upustio i „ozbiljan” biznis. 

Podsetimo, Baka Prase je u obraćanju na Jutjub kanalu pratiocima objasnio da se nalazi kod oca, koji je inače, sveštenik.

- Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovde sređuje živim kod mame i tate - rekao je Baka Prase.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike