Na eksplicitnom snimku nije Matej Periš, nego ja: Otkrivena istina o videu koji je izazvao šok tokom potrage!

10.01.2022

09:59

0

Rade Lazić je rešio da se oglasi i ovog puta će stvari isterati do kraja

Na eksplicitnom snimku nije Matej Periš, nego ja: Otkrivena istina o videu koji je izazvao šok tokom potrage!
rade lazic matej peris - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Mup RH

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se, navodno, kako su tviteraši tvrdili, nalazio nestali Matej Periš iz Splita. Ono što je šokiralo jeste činjenica da je na snimku muškarac koji orgija sa dve devojke. Iako se dugo spekulisalo da je u pitanju nestali Matej, zapravo se radi o Radetu Laziću, nekadašnjem učesniku rijaliti programa. 

Rade je sada odlučio da se oglasi i stavi svima do znanja da je on na snimku, a ne Matej, te da se izvini njegovoj porodici.

- Na snimku jesam ja. Taj video je nastao davno. Nisam u Srbiji ali sam zgranut da je to izašlo u javnost. Znam i ko ga je plasirao, ali mi nije jasno kako su me povezali sa nestankom Mateja Periša. Izvinjavam se porodici Periš, ako su ih ovakve vesti dodatno potresle. Sve ostalo ću rešiti preko suda - poručio je Rade. 

Na snimku, koji traje oko 40 sekundi, vidi se muškarac, za koga mahom svi na društvenim mrežama tvrde da je misteriozno nestali Splićanin, kako stoji nasred sobe u crnoj majici i bez pantalona. Ono zbog čega su mnogi pomislili da je u pitanju Matej je činjenica da je on bio slično obučen u trenutku kada je nestao. 

MUP RH
 

Rade Lazić je nekadašnji maneken i učesnik nekoliko rijaliti programa u Srbiji. U medijima je povezivan sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, a sa majkom i ćerkom je dovođen u vezu. Pokušao je da se ostvari i kao pevač, pa je 2018. godine objavio svoju prvu pesmu. Trenutno živi i radi u Beču, a nije prvi put da se priča o njegovom eksplicitnom snimku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike