Ništa je neće uništiti! JK pokazala kako se oseća nakon drame sa Tošićem (VIDEO)

08.01.2022

14:29

4

Pevačica je uz snimak sa dočeka Nove godine objavila i audio poruku koje su mnogi povezali sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazi

Ništa je neće uništiti! JK pokazala kako se oseća nakon drame sa Tošićem (VIDEO)
zvezde_granda_26012021_0009 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša usred drame koju je prošla zbog supruga Duška Tošića, oglasila se na  društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je objavila snimak svog nastupa za doček Nove godine ispred Skupštine grada Beograda koji je ispraćen specijalnom audio porukom. 

 

 

- Bolje da pripazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima - čuje se na snimku koji je postavila Karleuša. 

Podsetimo, juče je u domaćim medijima odjeknula vest da je Karleuša prijavila Tošića za nasilje u porodici, a dežurna policijska ekipa je posetila njihov porodični dom na Dedinju kako bi uzela neophodne izjave. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Duško Tošić

Tošić je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, posle čega mu je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a njegovi advokati su za domaće medije izjavili da on nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv. Duško se pravdao da su se posvađali, ali da do fizičkog kontakta nije došlo. 

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, u martu 2020. pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Posle njegove izjave i sama pevačica se povukla, te je odbila da ga krivično goni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike