Kako je Silvana Armenulić u stvari prošla posle pljačke stana: Ni muža joj tad nisu poštedeli!

06.01.2022

21:26

0

Osim novca, odnesen je bio i nakit

Kako je Silvana Armenulić u stvari prošla posle pljačke stana: Ni muža joj tad nisu poštedeli!
Copyright Printscreen/YouTube/ YouTube TOČILOVAC

Silvana Armenulić je sedamdesetih bila veoma popularna pevačica, pa su mediji gotovo svakodnevno pisali o njoj. Međutim, osim uspeha, često bi i pojedine pikanterije iz njenog privatnog života završile „pred svima kao na tacni", ali i neprijatnosti, poput krađe stana koja se konkretno 1971. godine odvila. 

Tog 16. oktobra, osvanula je vest pod naslovom „Sitna para", a u tekstu se navodilo kako je „iz stana Armenulića mnogo šta odneto", prenosi „Objektiv". Pošto je životni prostor bio obijen, pored novca, odnesen je bio i nakit u vrednosti od 300.000 novih dinara, ali i „još nešto para", o kojima je kasnije sama Silvana pričala saradniku „Politike". 

– Ukrali su i dosta novca mog i muževljevog – izjavila je najpre bila ona.

– Na sreću, mi uglavnom novac držimo u banci, tako da ne verujem da su ukrali više od milion, dva starih dinara – objasnila je tada zvezda.

Podsećanja radi, čuvena Silvana poginula je u saobraćajnoj nesreći u svojoj 37. godini, 10. oktobra 1976. Sahranjena je odmah do njene sestre na Novom groblju. Sahrani je, prema biografskim podacima tragično preminule pevačice prisustvovalo između 30 i 50.000 ljudi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike