Pravi domaćin! Sloba Radanović poštuje običaje: Poranio po badnjak, a još dve stvari obavezno praktikuje (FOTO)

06.01.2022

11:20

0

Pevač je čestitao Badnji dan i Božić svima koji slave i pokazao kako u njegovoj porodici teku pripreme za veliki praznik

Pravi domaćin! Sloba Radanović poštuje običaje: Poranio po badnjak, a još dve stvari obavezno praktikuje (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevač Slobodan Radanović pravi je porodični čovek, pa u tom duhu proslavlja i praznike.

On je pokazao da je na Badnji dan poranio i otišao ranom zorom da iseče badnjak. On je veliki hrišćinski praznik čestitao svojim pratiocima na Instagram, ispod fotografije na kojoj pozira sa ogromnim badnjjakom u šumi.

- Nazdravlje vam Badnje jutro i sutrašnji Božić, braćo i sestre - poručio je Sloba. Da poštuje sve običaje kao pravi vernik, potvrdio je za prošlogodišnji Božić, kada je ispričao kako teku pripreme u njegovoj kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

- Nova godina je kod nas klasika, jelka i bogata trpeza. A ja sam baš tradicionalista, što se tiče božićnh praznika. Slama je u kući, jede se na podu, sve je kao kod naših predaka, ja sam to naučio od bake na selu i od naših starijih, od familije, rodbine... Od malena to gajim i poštujem običaje. Božić je kod nas u kući baš onakav kakav i treba da bude pravoslavni Božić u jednoj srpskoj domaćinskoj kući. U crkvu idem redovno, ne samo kad su praznici. Ove godine praznike provodim sa Jelenom i majkom, ispoštovaćemo sve običaje, kao i uvek - rekao je tada pevač za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike