Sloba Radanović priželjkuje svadbu sa Jelenom: To će biti kruna našeg odnosa

31.12.2021

17:00

1

Pevač ne krije da mu dobro ide kako na poslovnom, a tako i na privatnom planu

Sloba Radanović priželjkuje svadbu sa Jelenom: To će biti kruna našeg odnosa
Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sloba Radanović je zahvaljujući svom talentu za pevanje uspeo za kratko vreme da se vine u same estradne visine. Njegovi nastupi su veoma traženi, honorari još veći, a takve su i pevačeve ambicije da osim karijere ulaže u privatni biznis. 

Sloba je sumirao godinu za nama, pa otkrio kakve ima poslovne i privatne planove za narednu godinu, da li razmišlja o ženidbi i kako je zadovoljan svojom karijerom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Prezadovoljan sam! Što se tiče karijere, izašao je moj prvi album, ostvario mi se taj san. Nadam se da će ih biti još i to mi je obeležilo celu godinu - kazao je Sloba za Pink.rs, pa otkrio da ga mnogi savetuju da napravi prvi solistički koncert:

- Nije da planiram, ali zašto da ne. Ljudi mi stalno govore da treba da organizujem koncert, ali ja sam više za to da se tu nakupi više mojih pesama pa da održim baš svoj solistički kocert da mogu da pokažem retrospektivu svoje karijere.

O emotivnom životu ne želi preterano da govori, a još manje o svadbi, ali ne krije da je u ljubavi sa verenicom Jelenom Đuričanin srećan. 

Sloba Radanović sa Jelenom Đuričanin Foto: ATAimages/Antonio Ahel
 

- Sve je super i u najboljem redu, kao i do sada. Bićete obavešteni o svim promenama statusa. (smeh) Jelena će biti sa mnom u Novogodišnjoj noći. Da li priželjkujem svadbu? To je nepristojno pitanje. (smeh) Naravno da imam u planu da sve to ozvaničim, i trenutno vodimo život kao da smo već u braku, to bi bila samo jedna kruna.

Poznato je da je Radanović vezan sa svoju majku Draginju, a naročito joj je posvećen nakon smrti oca, te otkriva da će sa njom u rodnom Zrenjaninu provesti božićne praznike. 

Instagram printscreen/slobaradanovic
 

- Naravno, idem i van praznika baš često. Pogotovo za Badnje veče i Božić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike