Kortni Kardašijan već planira venčanje sa Travisom! Otkriveni svi detalji

05.01.2022

20:49

0

Za Skota Disika nije ni razmišljala da se uda, iako imaju troje dece i zajedno su bili godinama, ali sada očigledno želi što pre to da učini

Kortni Kardašijan već planira venčanje sa Travisom! Otkriveni svi detalji
Kortni Karda[ijan i Travis Barker Profimedia - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan i njen dečko Travis Barker verili su se pre tri meseca, a kako se sada navodi, njih dvoje su već počeli planove za venčanje. Kako pišu strani mediji, Kortni je već našla planera venčanja, a i njena majka Kris je uključena u ceo proces.

Profimedia
 

Navodno, Kortni želi da se venčanje desi što pre.

- Svesna je da treba vremena da bi sve bilo savršeno, ali želi da se uda što je pre moguće. Sve rade zajedno. Kortni je opuštena što se tiče detalja, nije " mlada veštica". Travis je uključen, ali dopušta njoj da donosi odluke i želi da to bude njen dan. Plan im je da se venčaju ove godine - kazao je izvor blizak porodici. 

Kako se navodi, ceremonija neće biti velika jer žele da prisustvuju samo bliski prijatelji i porodica. 

- Imaju sjajnu rutinu i provode vreme u njegovoj i njenoj kući sa decom. Žele da počnu zajednički život, ali ne žure jer im ovako odgovara. Toliko su zaljubljeni jedno u drugo i veoma se poštuju. Uzbuđeni su zbog venčanja i ne mogu da dočekaju naredno poglavlje njihovih života - ispričao je izvor.

Profimedia
 

Zanimljivo je da Kortni sada jako želi da se uda, što nije bio slučaj ranije. Naime, dok je bila u vezi sa Skotom Disikom, sa kojim ima troje dece, nije ni pomišljala na to. Njih dvoje su proveli zajedno čak devet godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike