Anastasija još nije zakazala venčanje, ali zna ko će joj biti kuma: Druže se od 12. godine i prava je lepotica (FOTO)

27.12.2021

20:16

0

Ražnatovićeva želi da joj kumuje devojka koja je najbolje poznaje i uz nju je bila u svim teškim situacijama

Anastasija još nije zakazala venčanje, ali zna ko će joj biti kuma: Druže se od 12. godine i prava je lepotica (FOTO)
anastasija raznatovic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u dugogodišnjoj vezi sa dečkom Đorđem Kuljićem, a detalje iz svog emotivnog života gotovo na kašičicu daje, te javnost malo toga zna, a ono što sve zanima jeste kada će par podići svoju vezu na viši nivo i stati na „ludi kamen”.

Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je već ranije odlučila, a to je ko će joj biti kuma i svedok njihove ljubavi. A u pitanju je njena drugarica iz detinjstva i zove se Tara.

 

 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva u emisiji „Nedeljno popodne” nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Nema sumnje da kada taj dan dođe, Anastasija će odabrati glamuroznu venčanicu, a slavlje će svojim prisustvom uveličati brojna velika imena javne scene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike