Sumirala utiske! Katarina Grujić podelila najemotivnije trenutke iz 2021. (VIDEO)

30.12.2021

18:57

0

U ovoj godini pevačica se verila, udala, saznala da je u drugom stanju i porodila se

Sumirala utiske! Katarina Grujić podelila najemotivnije trenutke iz 2021. (VIDEO)
katarina marko gobeljić (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić ovo životno poglavlje završava srećna i zadovoljna. U 2021. su joj se dogodile važne životne situacije zbog kojih se oseća najsrećnijom ženom. Njen partner, fudbaler Marko Gobeljić ju je zaprosio, ostala je u blagoslovenom stanju, udala se, a godinu završila rođenjem naslednice Katje. 

Sve ove životne momente pevačica je objedinila kroz video i podelila sa pratiocima, a brojne kolege i prijatelji su joj čestitali i uputili komplimente. 

 

-  Doviđenja 2021. godino, bila si divna - napisala je Kaća u opisu snimka.

Podsetimo, ponosni roditelji nisu žalili novca za svoju naslednicu, te su za bebi opremu i nameštaj iskeširali skoro 10.000 evra, a svoju životnu saputnicu je odmah po dolasku iz porodilišta počastio skupocenim poklonom od čak 7.000 evra. U pitanju je narukvica poznatog brenda. 

Inače, pevačica je odmah po izlasku iz porodilišta istakla kako ne planira da se odvaja od naslednice, ali da će joj suprug, kao i njena i njegova mama svakako pomagati.

- Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene, a da ima plave oči na Marka... Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući! Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, a tu je i moja svekrva, moja mama, Marko... Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati - rekla je ona okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike