Drama na Senidinom nastupu: Pevačica napadnuta?

30.12.2021

11:44

0

Žurka je navodno brzo bila prekinuta

Drama na Senidinom nastupu: Pevačica napadnuta?
senida - Copyright ATAImages/ G.G.

Senida Hajdarpašić, koju domaća javnost zna kao Senidah, navodno je napadnuta sinoć u jednom klubu u Prnjavoru u Bosni i Hercegovini, gde je imala nastup, pišu mediji.

Prema rečima izvora koji je bio očevidac, bačen je suzavac dok je pevačica bila na bini, zbog čega je nastup odmah prekinut. 

Senida Hajdarpašić ATAImages/Antonio Ahel
Senidah

Za sada nisu poznati počinioci ovog dela, ali u estradnim krugovima se polemiše o tome da je Senida već dugu na meti mafije kojoj se zamerila pre dve godine kada je odlučila da prekine saradnju s njima. Oni su joj, podsetimo, finansirali karijeru tako što su ulagali u njene spotove i nove pesme, a zauzvrat su od nastupa uzimali veći deo novca.

Poznato je takođe da Senidah već duže vreme nigde ne ide bez obezbeđenja jer je u strahu za svoj život s obzirom na to da je već dobijala pretnje.

Povodom ovoga kontaktirali smo pevačicinu menadžerku Milicu Fajgelj kako bismo saznali nešto više o navodnom incidentu, ali ona tvrdi da ništa od toga nije tačno. 

- Svakako demantujem. Sve što mogu da kažem jeste da se spremamo za koncert na Zlatiboru za reprizu Nove godine - rekla je kratko ona.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike