Helena je stalno kod mame i tate! Topalko otkrio detalje ćerkinog braka: Zet živi u Australiji

30.12.2021

10:55

2

Pevač je otvorio dušu o naslednicinom suprugu

Helena je stalno kod mame i tate! Topalko otkrio detalje ćerkinog braka: Zet živi u Australiji
Milan Topalović Topalko - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Milan Topalović Topalko nedavno je udao ćerku jedinicu Helenu, koja je izgovorila sudbonosno "da" izabrnaiku Draganu Aleksiću.

Topalko je sada otkrio da on i supruga Vesna svakodnevno viđaju ćerku i da ona nije u potpunosti otišla iz prodičnog doma. S obzirom na to da Helena krije muža od očiju javnosi, te da se malo zna o njihovom privatnom životu, pevač je sada otkrio da njegov zet živi na relaciji Australija - Srbija. Pevač je zatim ispričao kako Helena tada provodi vreme dok joj je suprug na putu.

Instagram printscreen/topalko.top
 

- Svaki dan je sa nama, nije se ni odvojila (smeh). Baš smo sinoć bili svi zajedno, i danas će doći opet kad ja završim sa snimanjima. Hvala Bogu da živimo blizu pa ne osećam tu teškoću da je otišla daleko, da ne mogu da ih viđam često. Kažem u množini jer zeta volim koliko i ćerku - iskreno kaže Topalko i dodaje da se nada da će za božićne praznike takođe uspeti da ih okupi na ručku.

Instagram printscreen/helena_topalovic
 

- Bog će dati to, ali pošto zet živi i ovde i u Australiji, ne znam gde će biti i kakvi su mu planovi. Ali ako bude ovde, bićemo svi zajedno- rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Grand

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike