Posle skandala napustila Srbiju! Marija Karan otputovala sa sinom (FOTO)

29.12.2021

16:39

1

Glumica na svom nalogu na Instagramu objavljuje fotografije i snimke

Posle skandala napustila Srbiju! Marija Karan otputovala sa sinom (FOTO)
Marija Karan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Karan je početkom novembra bila akter incidenta u kojem je učestvovao i njen dečko Vlada Balaban. Posle svega, ona je odlučila da napusti Srbiju i sa sinom Markom Leom ode na odmor.

Tačna lokacija gde uživa sa naslednikom i prijateljima nije poznata, ali kako se može videti, i te kako joj prija. Na svom nalogu na Instagramu objavljuje fotografije i snimke na kojima pokazuje šta radi, ali i prelepe predele.

Podsetimo, 6. novembra, u subotu, u Francuskoj ulici u Beogradu desila se žučna svađa između Marije i Vlade. Kako se navodilo, nju je tada dečko udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

24sedam/ATA Images/Facebook
 

Tužilaštvo je ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti, a glumica je odlučila da neće goniti Balabana po privatnoj tužbi.

Marijin bivši suprug i otac njenog deteta Džoel Lubin je nekoliko nedelja posle incidenta došao u Srbiju, a nije poznato da li je sada sa njima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike