Brena otkrila što joj sin Stefan nije došao na rođendan: Pevačica zaustavila gradske priče!

29.12.2021

08:29

0

Njegovu odluku da se više ne bavi muzikom, sa druge strane, porodica je svakako podržala, jer „ako inače prihvataju tuđe odluke - zašto ne bi i njegove"

Brena otkrila što joj sin Stefan nije došao na rođendan: Pevačica zaustavila gradske priče!
Copyright Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Iako je odlučio da se više ne bavi javnim poslom, Stefan Živojinović i dalje je jedna od glavnih tema razgovora. Govoreći upravo o njemu, Lepa Brena je ispričala za „Story" kako je porodica prihvatila njegovu odluku da „ode" iz muzike, a onda i ispričala zašto se u stvari nije pojavio na njenom rođendanu.

Sreća dece na prvom mestu!

- Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo - počela je ona, pa naglasila da naslednik posebno vodi računa kada je korona u pitanju i ne pojavljuje se na velikim okupljanjima.

Osvrnuvši se na natpise pojedinih medija da se na proslavi njenog rođendana nije pojavio zbog izvesnog nesporazuma, Brena kaže - da je to daleko od istine.

ATAImages
 

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike